Gyűlöletszonda

2021. június 17. 8:14

Vásárhelyi Mária
Jelen hetilap
A „pedofilellenes törvény” azokat az avítt, ostoba, középkori félelmeket erősíti, amelyek azt sugallják, hogy a homoszexualitás deviancia.

„A lángra lobbantott szikra azonban kialudni látszik, ezért aztán a kormány most azt szondázza, melyik az a kisebbségi csoport, amely a leginkább alkalmas arra, hogy a hivatalos politikai gyűlölködés céltáblája legyen. És – nem meglepő módon – az LMBTQ közösség tagjaira esett a választás. Pedig Magyarországon 2010 előtt határozottan növekedett a szexuális másság iránti tolerancia.

A most elfogadott »pedofilellenes törvény« valójában a szexuális kisebbségek kriminalizálását jelenti. Bornírt és aljas paragrafusainak nyilvánvalóan az a célja, hogy tovább táplálja a társadalomban meglévő félelmeket és előítéleteket mindazokkal szemben, akiknek szexuális orientációja különbözik a többségétől. Azokat az avítt, ostoba, középkori félelmeket erősíti, amelyek azt sugallják, hogy a homoszexualitás deviancia, mentális betegség, tanult magatartás és pusztán tiltás kérdése, hogy megóvjuk-e gyermekeinket ettől.

Azt a tudományosan ezerszer megcáfolt tévhitet sulykolja az elfogadott törvény, hogy ha a gyerekek nem férnek hozzá a (homo)szexualitásról szóló tartalmakhoz, nem beszélünk nekik ezekről a dolgokról és nem látnak a környezetükben ilyesmit, akkor nem lesz belőlük az LMBTQ közösséghez tartozó felnőtt. Mintha eddig a gyerekek a szülőktől kértek volna engedélyt ahhoz, hogy szexuális tartalmakat kövessenek. Mintha a tiltás bármilyen kérdést megoldana.”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 61 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

A Héber Biblia se használ:
"ki férfiúval hál, mint egy asszonnyal, mindketten nagy fertelmességet cselekedtek, megölessenek; az ő haláloknak oka ő magukban vagyon.”
(Mózes III. könyve, 20/13 – Károli Gáspár fordítása)

Sztálin elvtárs 1933-ban a 121-es törvénycikkellyel módosította a Szovjet Büntető Törvényt, így a homoszexuálisok öt évig terjedhető kényszermunkával kiegészített börtönbüntetésre lehettek ítélve. Ezt az elvtársaid 1993-ig nem is vonták vissza. Ez ellen mikor és hányszor tiltakoztál, apáddal vagy nélküle?

Egy hazafiakat kötélre küldő börtönügynök lánya kussoljon.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés