Galla Miklós az elmúlt 40 évben páratlan művészi teljesítményt nyújtott

2021. június 17. 16:00

Ha ez a nemi szerv akkora volt, hogy beárnyékolta az elmúlt negyven éve munkáját, igazán parádés szerszám lehet!

2021. június 17. 16:00
null
Tibi atya
Facebook

„Az elmúlt napok botrányos fejleményei közt adós maradtam valamivel.

Galla Miklós az elmúlt 40 évben páratlan és kimagasló művészi teljesítményt nyújtott, amivel minden magyart segített hozzáférni az egyetemes humor legmélyebb és legfinomabb nüanszaihoz.

A L'art pour l'art társulat és a Holló Színház szellemi atyja, Laár András többször is úgy nyilatkozott, hogy Galla Miklós nélkül ez a műfaj meg sem született volna itthon. A Besenyő családot egy egész ország ismeri, de ha valaki a Monty Python Repülő Cirkuszát vagy a Waczak Szállót magyar szinkronnal nézte, jó eséllyel azt is az ő fordításában.

Akármilyen is jelenleg Galla Miklós elmeállapota, egészen biztosan nem független attól a komédiás teljesítménytől, amit élete során a legnagyobb alázattal vitt véghez, és egy dolgot nem lehet elvitatni tőle: ez a fickó a humorban sosem ismerte a tréfát.

Nem tudom, Galla Miklós hol és kinek mutogatta a nemi szervét, és nem is érdekel. Ha ez a nemi szerv akkora volt, hogy beárnyékolta az elmúlt negyven éve munkáját, igazán parádés szerszám lehet!

Egy Karinthyhoz fogható óriásról elnevezett gyűrűnek azonban kényelmesen rá kell férnie. Dicsértessék!”

Nyitókép: MTI Fotó / Mohai Balázs

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Kapcsolódó cikkek

Összesen 71 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sagirdilsiz
2021. június 18. 08:50
Várom az eddigi még elő Karinthy gyűrűvel díjazottakat, hogy vagy adják vissza a díjukat, vagy kivont farkkal álljanak ki Galla mögött.
borsika
2021. június 18. 07:20
Ez a fajta humor első néhány alkalommal vicces is lehet, amíg szokatlan, de sajnos beleragadt Galla a saját korlátai közé. A mutogatott szőrzetével ugyanez a helyzet. Első alkalommal lehet ráfogni, hogy groteszk, és meghökkentő, de utána már szánalmas, és beteg.
MrTájfel
2021. június 18. 05:32
"Galla Miklós az elmúlt 40 évben páratlan és kimagasló művészi teljesítményt nyújtott..." Az állítás igaz, viszont pl a Szájer, Borkai, Schmitt esetében is számított a korábbi teljesítmény? Nyilván nem, mert az életműbe minden beleszámít... Már önmagában a témák is szánalmasak, amikbe a ballib oldal beleáll az övéit hergelni...
az ember
2021. június 17. 23:59
Galla nem megjátssza magát, hogy hülye. Galla egy bunkó a hétköznapi életben, de nagyon. Nem köszön, nem válaszol a kérdésre.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik