Döntsétek el, mi miatt zártok börtönbe!

2021. június 17. 10:13

Perintfalvi Rita
Facebook
Én biztosan nem fogok hallgatni az aljasságotokról és arról, hogy mindezt a kereszténységet és a Mestert megbecstelenítve követtétek el!

„Annyira nem akarom elhinni, hogy kisebbségben lennék ebben az országban olyan magyarként, aki európainak vallja magát és az is akar maradni! Döbbenetesen megrázó számomra, hogy a pedofiltörvény égisze alatt egy súlyosan diszkriminatív törvényt fogadott el a parlament, s nemcsak a kormányoldal, hanem az ellenzéki Jobbik is, ami a szexuális kisebbségek elleni további gyűlöletkeltésre alkalmas. Ami elveszi a 18 év alatti gyermekektől és serdülőktől annak lehetőségét, hogy megismerhessék és harmonikus, egészséges módon elfogadhassák azt a szexuális orientációt vagy nem identitást, amivel születtek, ami nekik adatott. Vagy mondhatnám úgy is, amit a Teremtőtől kaptak.

Szerintem ez a nap a történelmünk fekete napjai közé fog tartozni, mégpedig örökre! Mert rátelepedett az országra egy ún. illiberális majd keresztény demokráciát építő populista hatalom, ami képes feláldozni a gyermekeket is öncélú hatalmának megtartása érdekében. Ráadásul azt hazudva, hogy a gyermekek érdekeit védi az erőszakkal szemben, miközben éppen ellenük követi el a legnagyobb erőszakot. Vérlázító!

És vérlázító az is, hogy ehhez az ún. kormányváltó ellenzék egyik pártja a Jobbik is asszisztál. Nem tudom elképzelni, hogy ezek után a többi ellenzéki párt hogyan lesz képes a Jobbikkal együttműködni vagy akkor eljött végre az idő, amikor ez a látszólagos összefogás megtörik. Szerintem az európaiságunk a tét! Az olyan pártokat, akik mindent megtesznek azért, hogy egy orosz mintájú, kisebbségeket gyűlölő, embertelen politikát támogassanak, amely teljesen eltávolít minket Európától és újra olcsó orosz csinovnyikká tesz, egészen konkrétan hazaárulónak tartom!

A mai Magyar Narancsban interjút adok a könyvemről és az egyházi pedofília egyik elemzőjeként arról is, hogy a pedofília és a homoszexualitás összemosása teljesen tudománytalan és aljas. A törvény ellen pedig katolikus teológusként is tiltakozom! Majd döntsétek el, hogy a könyv miatt vagy a »homoszexualitás pártolása« miatt zártok-e börtönbe, de én biztosan nem fogok hallgatni az aljasságotokról és arról, hogy mindezt a kereszténységet és a Mestert megbecstelenítve követtétek el! Szégyelljétek magatokat!

»I believe in a Europe which embraces diversity, not one which hides it from our children.« (Ursula von der Leyen)”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 85 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

PERINTFALVI RITA (katolikus teológus) hazug szövege abba a kategóriába tartozik, amiről Karinthy Frigyes ezt írta:

"Új Bábelt élünk, a fogalmak pokoli zűrzavarát.
Gyalázatos hazugok megrontották a szavak becsületét!"

Mindössze arról van szó a törvényben, hogy sem az óvodában, sem az iskolában nincs helye a homoszexuális propagandának.
"szexuális felvilágosító foglalkozásokat az intézmény pedagógusain kívül csak olyan személyek, szervezetek tarthatnának, amelyek szerepelnek egy hivatalos, folyamatosan frissülő nyilvántartásban. "

Ez elveszi a lehetőséget a homoszexualitásukra mérhetetlenül büszke propagandisták elől, akik addig nyomnák vad átnevelő propagandájukat, amíg elérik, hogy mindenki homoszexuális lesz a világon?

Így száll győzelemre, így hódít a földön,
Míg mindenki zengi majd a büszke melegek dalát.

Egészen elképesztő az az őrjöngés, amit ezek az ellenzéki idióták bemutatnak. Ez az önimádó nő ráadásul katolikus mezben. Most azért verdesi magát a földhöz, mert az iskolásoknak nem tarthatnak szexuális felvilágosítást a homoszexuális aktivisták és a genderista világmegváltók, csak a tanáraik, az egészségügyi szakképzettséggel rendelkezők és az állam által erre kijelölt szervezetek. Azt hazudva, hogy a fiatalok ezután nem kapnak szexuális nevelést, amely az internet korában helyből nevetséges, és azt is hazudva, hogy a kormány összemossa a pedofíliát és a homoszexualitást. Holott csupán egy salátatörvényben rendelkeznek több össze nem függő törvény módosításáról.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés