Döntsétek el, mi miatt zártok börtönbe!

2021. június 17. 10:13

Én biztosan nem fogok hallgatni az aljasságotokról és arról, hogy mindezt a kereszténységet és a Mestert megbecstelenítve követtétek el!

2021. június 17. 10:13
Perintfalvi Rita
Perintfalvi Rita
Facebook

„Annyira nem akarom elhinni, hogy kisebbségben lennék ebben az országban olyan magyarként, aki európainak vallja magát és az is akar maradni! Döbbenetesen megrázó számomra, hogy a pedofiltörvény égisze alatt egy súlyosan diszkriminatív törvényt fogadott el a parlament, s nemcsak a kormányoldal, hanem az ellenzéki Jobbik is, ami a szexuális kisebbségek elleni további gyűlöletkeltésre alkalmas. Ami elveszi a 18 év alatti gyermekektől és serdülőktől annak lehetőségét, hogy megismerhessék és harmonikus, egészséges módon elfogadhassák azt a szexuális orientációt vagy nem identitást, amivel születtek, ami nekik adatott. Vagy mondhatnám úgy is, amit a Teremtőtől kaptak.

Szerintem ez a nap a történelmünk fekete napjai közé fog tartozni, mégpedig örökre! Mert rátelepedett az országra egy ún. illiberális majd keresztény demokráciát építő populista hatalom, ami képes feláldozni a gyermekeket is öncélú hatalmának megtartása érdekében. Ráadásul azt hazudva, hogy a gyermekek érdekeit védi az erőszakkal szemben, miközben éppen ellenük követi el a legnagyobb erőszakot. Vérlázító!

És vérlázító az is, hogy ehhez az ún. kormányváltó ellenzék egyik pártja a Jobbik is asszisztál. Nem tudom elképzelni, hogy ezek után a többi ellenzéki párt hogyan lesz képes a Jobbikkal együttműködni vagy akkor eljött végre az idő, amikor ez a látszólagos összefogás megtörik. Szerintem az európaiságunk a tét! Az olyan pártokat, akik mindent megtesznek azért, hogy egy orosz mintájú, kisebbségeket gyűlölő, embertelen politikát támogassanak, amely teljesen eltávolít minket Európától és újra olcsó orosz csinovnyikká tesz, egészen konkrétan hazaárulónak tartom!

A mai Magyar Narancsban interjút adok a könyvemről és az egyházi pedofília egyik elemzőjeként arról is, hogy a pedofília és a homoszexualitás összemosása teljesen tudománytalan és aljas. A törvény ellen pedig katolikus teológusként is tiltakozom! Majd döntsétek el, hogy a könyv miatt vagy a »homoszexualitás pártolása« miatt zártok-e börtönbe, de én biztosan nem fogok hallgatni az aljasságotokról és arról, hogy mindezt a kereszténységet és a Mestert megbecstelenítve követtétek el! Szégyelljétek magatokat!

»I believe in a Europe which embraces diversity, not one which hides it from our children.« (Ursula von der Leyen)”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Kapcsolódó cikkek

Összesen 85 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Robertoo
2021. június 19. 00:14
Mit keres ez itt Magyarországon? Van neki hazája!
syphax
2021. június 18. 11:50
".... pedofília és a homoszexualitás összemosása teljesen tudománytalan és aljas. .." Az "összemosás" ugyan csak részben igaz, DE EZT ÉPPEN TI CSINÁLJÁTOK ANYUKÁM(!)--BÁRMIT IS MONDASZ, IGENIS TI!!! ÉS NEM UTOLSÓSORBAN ÉPPEN TE..KISANYÁM!
az ember
2021. június 18. 00:25
Elmegyógyintézetben zárt osztályon a helye.
Friedrich Ferdinand von Beust
2021. június 17. 20:14
Az elmebetegeket kezelik, nem börtönbe zárják. A tehetségtelen exhibicionista írókat pedig le se xarják.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik