Ezzel a történet még nem ért véget

2021. június 17. 11:14

Donáth Anna
Facebook
Abszurd, hogy 2021-ben is azt kell bizonyítanunk: egyenlőek vagyunk.

„Szégyenteljes az a politika, ami emberi sorsokat az öncélú hatalmi érdekek alá rendeli. Már pedig pontosan ezt tette a Fidesz a pedofil törvény homofób módosítóinak elfogadásával.

Cinikus hatalmi trükközés. Cinikus, hiszen Szájer Józsefet és Kaleta Gábort is a soraikban tudó fideszes képviselők pontosan tudják, hogy a homoszexualitás nem említhető egy lapon a pedofíliával. Ők tegnap mégis ezt tették, kizárólag a pillanatnyi politikai előnyszerzés miatt: szándékosan tettek olyan rendelkezéseket a törvénybe, amit tisztességes ember nem szavazhat meg. Hogy aztán a papagájkommandó azt hazudja, akik nem támogatták a törvényt, azok mind a pedofilokat védik.

Sajnos, igen, a hatalmi játszmák a politika részei, de nem ilyen áron. Nem úgy, hogy közben gyerekek életét teszik tönkre a saját céljaik elérése érdekében. Nem úgy, hogy gyűlölettel és kirekesztéssel igyekeznek elmélyíteni az emberek közötti különbségeket. Nem úgy, hogy amúgy is megkülönböztetéssel küzdő fiatalokat nevel arra, hogy ők mások, nem »normálisak«. A politika nem erről szól.

Viszont ezzel a történet még nem ért véget, hiszen Magyarország nem egyenlő a Fidesszel.”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 75 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Szégyenleném és megvetném magam, ha egyenlő lennék Donáth Annával és társaival.

D.A.: - Már a kérdés is hazug, kikérem magamnak Még nem voltam 6, nem táncolt, nem volt rajta tanga, és nem is az orrom előtt!!

Na, ez lehet, hogy majdnem annyira volt hazug, mint a "fideszes kaletázás". U.i. Kaleta sosem volt fideszes, karrierdiplomata volt, de ha már annyira feszegetjük, akkor Megyó és Gyurcsány alatt lett külügymines majd konzul. Kedves Donáth apuka akkoriban MSZP-s képviselő volt, gondolom megszavazta. Lebukásakor a magyar titkosszolgálat szépen leszerelte, Szíjjártó kivágta, a mostani szigorítást pedig éppen az ő esete és enyhe ítélete miatt nyújtották be fideszesek.

Anna! Felnőtt vagy. Magánszférádban úgy szexelsz

Szóval úgyszexelsz ahogy akarsz. Senki nem határozza meg.
De az iskolákban (mint ahogy vallási vagy párt érzékenyítést) leszbi érzékenyítést nem végezhesz.
Mi nt ahogy ezzel a szülők 90% egyetért.
Médiában vannak korhatáros körök.
Ez a 18-as kör.

Velem nem vagy egyenlő, az biztos. És ha velem nem, akkor sok mással se.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés