A Trollfoci is a safezone útjában van

2021. június 17. 18:12

A Trollfoci nem politizált, de mivel fociról van szó, nyilvánvaló a nemzeti elköteleződése.

2021. június 17. 18:12
Vésey Kovács László
PestiSrácok.hu

„Kezdődik! – mondhatnánk, pedig dehogy kezdődik; már jó ideje tart. Ahogy közeleg a jövő tavaszi választás, egyre élesedik a nemzetközi baloldallal szövetséges tech-óriáscégek kezében lévő közösségi média hadviselése a nemzeti-konzervatív erők ellen. A Trollfoci nem politizált, de mivel fociról van szó, nyilvánvaló a nemzeti elköteleződése. Ennyi elég is indoknak a levadászásához.

Egy ideje jósolgatják már a jobboldali szereplők, hogy semmi jó kilátása nincs ezeken a felületeken a nemzeti, nemzetállami, keresztény, konzervatív szellemiségnek. Ez a szellemiség természetéből fakadóan szöges ellentétben áll a nemzetközi woke-baloldal ügyeivel: áldozatkultusz helyett az emberek ösztönzésében hisz, az ügyeseket lefojtó egyenlősdi helyett a teljesítményt díjazza, adóemelés helyett adót csökkent, állítólag elnyomott sérelmi csoportok keresgélése helyett a dolgozni akarókat karolja fel, idegen bevándorlók helyett az itt élő családok sokasodását támogatja, a nemzetköziség helyett a nemzeti érdeket képviseli, és az ország eladósítása meg az államvagyon kiárusítása helyett növeli az államvagyont. Ezen a pályán halad a jobboldal a maga hibáival együtt is, és a felsorolásból látható, hogy teljesen ellenkező irányba akar menni – magával hurcolva az országot is – a baloldal.

Aki pedig ezek közül bármelyik ügyben a jobboldallal tart, az elköveti a gondolatbűnt, és mehet követ törni a médiagulágra, a hazai közösség szeme elől gondosan elrejtve.

A Trollfoci nem politizál, viszont a csaknem egy évtizedes fennállása alatt divatot csinált az alsóbb osztályú focibajnokságainkból, sőt en bloc a magyar fociból, a magyar focit körüllengő életérzésből. Abból, amit a kívülállók vagy csak nem ismernek és nem értenek, vagy ugyanazzal a belpesti gőggel, lenézően szarszagú mucsázzák, amivel az egész országot szokták. Mert ennek a közegnek – néha kifinomultabban, néha nyersebben – ugyanúgy a nemzeti érzés, az önbecsülés, a sajátunkra való büszkeség a fő mozgatórugója. És ezt tette szerethetővé tette a Trollfocit rengeteg embernek. A nemzetközi liberálbolsevizmus itteni ügynökeire, szálláscsinálóira viszont úgy hatnak a magyar sportsikerek, mintha tömjénfüstben forgatnánk őket.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Kapcsolódó cikkek

Összesen 6 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
eresgé
2021. június 18. 11:56
valaki feldobta a multkor, hogy talán egy facebook backup / copy / history alkalmazás, mint a postok.hu átmeneti megoldást jelentene, legalább arra, hogy évek munkáját ne tudja néhány tetű munkásőr ávosporony töröltetni legalább addig amig az első nehány sikeres kártérítési per le nem fut ...
ousiv
2021. június 18. 08:38
nem inkább safeplace, safezone helyett?
csuszka
2021. június 17. 18:50
Már bocsáss meg, de baromságokat beszélsz. Ha a Facebook célzottan a jobboldalra lőne Magyarországon, akkor miért törölték az 'Illiberal Memes' oldalt? Az igazság az, hogy a Fb-ot nem érdekli Magyarország (Trump érdekelte, na ellene fel is léptek), itt teljesen logikátlanul alkalmazzák a letiltásokat.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik