Nem lennék most Karácsony helyében

2021. június 16. 9:14

Rákay Philip
Facebook
Amit törpepártja elvtársnőjétől, Szabó Tímeától a tegnapi meccsért kap majd, azt nem teszi zsebre.

„Nem lennék most Karácsony helyében. Amit törpepártja elvtársnőjétől, Tímeától a tegnapi meccsért kap majd, azt nem teszi zsebre. Volt képe ugyanis elmenni a Puskás Arénába, hogy hódoljon Orbán „beteg focihóbortjának”.  És rajta kívül még 67154 ember is biztonságban ott szurkolhatott.

S tudja miért, Tímea? Elárulom. Mert Magyarország biztonságos ország, átoltottsága példaértékű a világban, az Unióban pedig a második legsikeresebb. Ezt persze nem a szél hordta össze: Orbán Viktor kormányának köszönheti Gergőke is, hogy nyugalomban mosolyoghat a lelátón, mint a tejbetök.

Mert amíg a Szabó Tímea-félék egész tavasszal kizárólag hazudoztak és hergeltek, addig az országban rengetegen, s igen fegyelmezetten azért dolgoztak, hogy minél több ember védetté válhasson. Hála nekik!

Az alábbi sorokat pedig soha ne feledjük! Ahogy azt sem, hogy Szabó Tímea bármiről is sipákol, nem más, mint egy aljas politikai aktivista, egy kiképzett, ócska felforgató.

 2021. április 10. Szabó Tímea, Facebook:

»(...)Orbán a beteg focihóbortjával orosz rulettet játszik emberek ezreinek életével. (...) Néhány napja kiderült: Orbánnak azért annyira fontos a hirtelen nyitás, hogy júniusban foci-Eb-t rendezhessen. Az UEFA honlapjáról tegnap óta az is világos, hogy csak egyetlen tébolyult pályázó vállalta, hogy telt házas mérkőzéseket tart: Orbán Viktor.

(...) Orbán Viktor viszont 67 ezer nézőt terelne össze a Puskás Arénában akkor, amikor ma is több mint 8 ezer új fertőzött van, és több mint negyedmillió(!) aktív covidos beteg az országban. (...) Amit Orbán Viktor most csinál, az egy eszement őrület! Le kell szedálni, különben nyáron jön a következő lezárás, a következő rekordhalálozási hullám!«

Kép forrása: MTI Fotó: Szigetváry Zsolt

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 68 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Ennyi.

Amúgy az idióta FeGyőr is ott szelfizett a stadionban, hasonló előzmények után.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés