Az egyszeri index-telex-444 olvasói

2021. június 16. 14:05

Bayer Zsolt
Facebook
Kedves svéd, angol, olasz, amerikai, török és más nemzet fiai: példát mutattok magyarságból az Index-Telex-444 olvasóinak.

„AZ EGYSZERI INDEX-TELEX-444 OLVASÓI

A tegnapi mérkőzés végeredményét mindenki ismeri. Kikapott a csapat, de tisztességgel játszott, az ellenfél csapatában aranylabdás játékos is játszott, BL-győztesek focisták ellen küzdöttünk. Az egyszeri Index-Telex-444 olvasó pedig kéjesen örvendezett, hogy kikaptak a magyarok. Proli mosolyra húzódó szájak, Tivadar karmester vezényletével. S a legmegdöbbentőbb az, hogy olvasgattam a külföldi oldalak alatt kommentelő külföldieket, svédeket, angolokat, amerikaiakat, olaszokat, törököket, akik büszkébbek voltak a magyarokra, mint az Index-Telex-444 olvasói. Méltatták a stadionunkat, a közönségünket, a csapatunkat, a leggyakoribb komment ez volt: »Portugal won the match, but Hungary won our hearts«, azaz a meccset a portugálok nyerték, a szívünket azonban a magyarok. Voltak olyan külföldiek, akik szerint az összes hátralévő meccset Budapesten kéne lejátszani.

Kedves svéd, angol, olasz, amerikai, török és más nemzet fiai: példát mutattok magyarságból az Index-Telex-444 olvasóinak. Magyarabbak vagytok Stockholmból, Londonból és Ankarából, mint az Index-Telex-444 olvasói, akik szégyellhetik magukat!

PS.: nem egy ilyen komment van, és nem is kettő.”

 

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 137 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

hÁT, még ha futballunk is volna.
A 12 csapatos NB I-ben játszana legalább 120 magyar minden meccsen.
És a 120-ból 50-60 18-20 éves?

off

Nem oly régen, a hokisok Szentpéterváron játszottak a legnagyobbak ellen. A magyar csapat szurkolóiról a TSN neves hoki-szakértője írt egy cikket. Belinkelem a fordítást. Ha van időtök olvassátok el:

https://www.fehervarav19.hu/a-..

Hajrá Magyarország!

Azt jobban meg tudjuk mondani, hogy ki magyar, mint azt, hogy ki európai.

Orvos mar latott teged?
Neked sulyos fobiad van, ha nem keso, kezeltesd magad.
A focistainknak pedig bravo, bravo, bravo, mindent beke, fiuk!

Ha a bal-lib utóbbi 60 évében évenként csak egy centivel növesztették volna a magyar futballt, akkor ma nem kellene az Orbán-kormánynak évi/1 métereket áldozni a hátrány ledolgozására és a folyamatok szerves fejlődése is jóval előrébb - holland, belga, portugál - szinten tarthatna...

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés