157 igen. Szégyeljétek magatokat egytől egyig mindannyian

2021. június 16. 15:33

Turgonyi Dániel
Facebook
A modern Magyarország egyik legvisszataszítóbb törvényét fogadta el a Parlament.

„157 igen. Szégyeljétek magatokat egytől egyig mindannyian.

A modern Magyarország egyik legvisszataszítóbb törvényét fogadta el ma a Parlament, a kormánypárti képviselőkhöz csatlakozott a Jobbik csoportja is. Ma, ez a 157 ember többszázezer ember életét bélyegezte meg. Ismét legitimmé tette a Parlament a gyűlöletet.

Nem emlékszem rá, mikor szégyelltem magam utoljára ennyire, csak azért, mert ebben az országban élek. Mint az LMBTQ-közösség, már régen együtt élünk azzal, hogy nem kapunk azonos jogokat. Sajnos már azzal is, hogy egy-egy jogunktól meg is fosztanak minket. De mától azzal is együtt kell élnünk, hogy a kormánypártok köztörvényes bűnözőkkel emlegetnek minket egy lapon és jóformán a létezésünket is betiltják, orosz módra. Nincs bennem kétség, hogy arra is fel lesz használva a törvény, hogy a villamoson egy rendőr leszedesse velem a szivárványos kitűzőm, vagy arra, hogy tudatosan kiírtson mindent a kultúrából, ami nem komfortos a kormánynak.

Mi a Momentumban továbbra is nemet mondunk az országunk megosztására, nemet mondunk arra, hogy egyes kisebbségeket megbélyegezzenek és fiatalokat a törvény erejével taszítsanak mentális betegségek és az öngyilkosság felé. A Momentum Magyarországán pedig minden család egyenlő.”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 101 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Könyörgöm, mutasson rá valaki a KONKRÉTAN kifogásolt törvényi passzus(ok)ra, aztán akkor lehetne róla beszélni...

... ja, hogy ez nem biztos, hogy érdeke a sivalkodóknak...

A közönséges bűnözők közvetlenül ártanak a társadalomnak. Egyebek meg közvetve, de az is káros.

Buzuljatok a hálószobában, el a kezekkel a gyermekeinktől, unokáinktól!!!! Végre egy, a gyermekek egészséges fejlődését védő, a beteges hajlamúakat az egészségesektől leválasztó törvény. Hajrá Fidesz! hajrá normális Magyarország!

Ha nem tetszik, költözz egy iszlám országba.

Kicsi hülyém, Turgonyi. El sem olvastad, amiről beszélsz.

Ez nem egy törvény, hanem több törvény egyes részeinek módosítása.

A módosítások arról szólnak, hogy a reklámok és a tévéműsorok este tíz előtt nem tartalmazhatnak a nemváltást és a homoszexualitást népszerűsítő és megjelenítő tartalmakat (a műalkotásokat kivéve), továbbá az iskolákban ilyen témákról csak a tanárok és az egészségügyi szakképesítéssel rendelkezők tarthatnak foglalkozásokat. A ti életeteket és jogaitokat nem érintik a jogszabálymódosítások.

Nem fog leszedni a rendőr a villamosról meleg koma, azt csak te szeretnéd, hogy Brüsszelbe és Bidenékhez szaladgálhass vele.

Hanem miről szólnak a módosítások, ha nem arról, amit írtam? Csak nyugodtan idézze ide azt a 'mondjuk' mást, legalább, amíg keresi, el is olvassa végre a törvény szövegeit, nem csak a síkhülye politikusai nyilatkozatait, meg az ellenzéki felforgató sajtót.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés