Gyurcsányék a szivárványos propagandát támogatják

2021. június 15. 17:45
Kis Ferenc
Magyar Nemzet
A legfőbb bűn az emberiség erőszakos átalakítási kísérlete – főként ha ennek elsődleges célpontjai a gyerekek.

„Ahogy régen mondták: ezek nem ismernek se Istent, se embert. Sőt ennél is tovább mennének, ha hagynánk őket, hiszen most éppen a kormánypártok által benyújtott pedofilellenes törvényjavaslat ellen rikácsolnak a homoszexuális lobbi ügynökszervezeteivel karöltve. Megakadályoznák például, hogy törvény által tiltott legyen a 18 éven aluliaknak a homoszexualitás és a nemváltás népszerűsítése és annak megjelenítése. Az ellen is tiltakoznak, hogy ne lehessen a gyerekeknek olyan iskolai foglalkozást, előadást tartani, amely a homoszexualitást vagy a nemváltást népszerűsíti. Ha ők diktálhatnának, akkor hazánkban is zöld utat kapna az őrület, a magyarságot is beterelnék abba a hatalmas laboratóriumba, amelyben az új embertípus kitenyésztésének a kísérlete zajlik.

Mindez kizárólag a globális hatalmi elit érdekeit szolgálja, ami a társadalmak teljes átalakításával a pénzközpontú, materialista világkép és életszemlélet egyeduralkodását, azaz saját hatalmuk hosszú távú fenntartását bármi áron meg akarja valósítani.

Ezek magyarországi vazallusa Gyurcsány és brigádja, ezért támadják ilyen elánnal azt a törvényjavaslatot, amely megvédheti a gyerekeket a testi-lelki traumáktól, és segítheti a nemi identitásuk egészséges kiteljesedését.

A főbűnökről papoló ateista jobb, ha az eszébe vési, hogy a legfőbb bűn az emberiség erőszakos átalakítási kísérlete – főként ha ennek elsődleges célpontjai a gyerekek – hatalmi törekvések érdekében. A történelemben voltak ilyen próbálkozások, és mindegyik rengeteg áldozattal járt, végül kudarccal zárult. Gyurcsányéknak azt üzenhetjük: Magyarországon soha nem lesz létjogosultsága a szivárványos propagandának, mi maradunk a nemzeti színeink mellett, itt 2022 után is a piros-fehér-zöld marad a divat.”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 35 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés