A reformnyilasok megszavazták a homofobizált antipedofiltörvényt

2021. június 15. 14:13

Szegő Péter
Facebook
Felcsút Napsugara bukni fog, az nem lehet kérdés.

„A reformnyilasok megszavazták a homofobizált antipedofiltörvényt. Ezt figyelembe véve remélem, hogy a jövőre fölálló jobbikdemokrata kormányban – mert hogy Felcsút Napsugara bukni fog, az nem lehet kérdés – a Jobbik nemcsak az oktatási és a kulturális tárcát kapja meg, de a családügyit is, vagy minimum egy idevonatkozó államtitkárságot a Népjóléti Minisztériumban.”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 106 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

A refomnyilasok szövetségesei pedig elgyávultak a szavazástól is.

Üsd ki, üsd ki!Összefogáááááááás!

Jakab facebookján fékeveszett őrjöngés megy... ugyanazok szidalmazzák veszetten (most újra "nyilasok" és "nácik" és persze leginkább "fideszbérencek" a Jobbik stb. stb.), akik pár hete még ájultan áradoztak Petiről, a következő miniszterelnökről...
:)))))))

Továbbra is szürreálisnak és tragikusnak látnám, ha ez a moslék kormányra jutna... nagyon remélem, hogy egyre többeket fog eltántorítani tőlük a valóságnak valamiféle felderengése.

Tényleg csak pár komment Jakab fb-járól (egyenként sokszáz lájkkal):

Nem szabad megszavazni !! Ne megint a jobbik legyen aki megbontja az ellenzéki egységet !! Törvény eddig is volt a pedofilok ellen .....most a SALÁTA része miatt nem szabad megszavazni ! Azokra a tizenéves gyerekekre is gondoljatok ,akiket eddig is megbélyegeztek a másságuk miatt !!

Péter, ha negszavazza ezt az összemosott törvényt, szégyelje magát, és már nem is szimpatikus nekem és sokunknak.

Ha ez megtörténik, ha a Jobbik megszavazza a pedofíliaellenesnek HAZUDOTT, valójában azt támogató, nettó putyini gyűlölettörvényt, a 2014 előtti időkbe teszed vissza magatokat, Péter. És én akkor nagyon szomorú leszek. Nem ezért adtam anno az arcom és a nevem a Jobbiknak.

Kedves Jakab Péter! Ha ezt megszavazza, mármint a melegek elleni törvényt, lemondhat a miniszterelnöki vágyáról!

Eddig Önre kívántam szavazni. Eddig.

Most elvesztettél pár százezer szavazót.

Kedves Péter! Ez a törvény az LMBTQ közösség tagjait is összemossa a pedofilokkal! A törvény az ő esélyegyenlőségüket sérti!
Amennyiben Ön s a Jobbik megszavazza a törvényt ebben a formában, rengeteg szavazatot el fog veszíteni, többek között az enyémet is!
Kár lenne.

Tedd azt amit úgy érzed tenned kell ! Mi is azt fogjuk tenni a szavazáskor. Ilyen ember nem való miniszterelnöknek ! Sajnálom,hogy megmaradtál rasszistának,homofóbnak ,hogy nem tudsz különbséget tenni mi a pedofília,mi a melegek közti különbség ! Rengeteg szavazatot veszítettél ez által !!

Eddig vacilláltam Márki-Zay és Jakab. Köszönöm, hogy segített eldönteni...
... a Jobbik, a DK, az MSZP, a Momentum, a Párbeszéd és az LMP által közösen elfogadott értéknyilatkozatba: „a közös listát állító pártok vállalják, hogy a megosztás és gyűlöletkeltés helyett társadalmi békét teremtenek."

Ez több,mint nem elfogadható. Ahogy az sem,hogy megpróbálják összemosni valamivel,aminek semmi köze nincs ehhez. Megnyomorítva (ahogy ön fogalmazott) ezzel rengeteg gyermeket,felnőttet,családot. Ön történelem tanár. Tisztában kéne lennie azzal,hogy EZ a törvényjavaslat elfogadhatatlan.

Ne szavazd meg! Jövőre a kormányváltás után kell hozni egy "normális"törvényt! Na majd azt kell megszavazni! Ebbe a szavazásba bele fog bukni az ellenzéki összefogás a jobbik miatt!

Mostantól rázogathatod a zsák krumplidat, vagy ficsúrozhatsz, vagy bármit csinálhatsz, hiteltelen vagy. Innentől nagyon figyelj mit mondasz a parlamentben, mert nem fog összejönni a 10 milliós büntetésedre a pénz adományokból.
NYIHIHI.
És ez így bugyog kommentek százain át.

Válaszok:
pollip | 2021. június 15. 16:35

Köszi, hogy megmutattad:-)))

Vannak még cifrábbak is.
Pl. egy vonulat az, hogy személy szerint Jakab lesz a felelős a törvény következtében tömegesen öngyilkos gyerekek haláláért.

Nem viccelek...

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés