A 3300 milliárdos gigahitelt bezzeg siratta

2021. június 15. 9:37

Kötter Tamás
Facebook
A baloldal mindig valami külső hatalom kegyeiért akarja kiszolgáltatni az országot.

„A főpolgármester szerint a Fudan egyetem campusát az eladósodás elkerülése végett nem szabad megépíteni, míg néhány hete még a kormány által le nem hívott 3300 milliárdnyi uniós hitel felvétele mellett kampányolt. Az ellenzék ezügyben is ki tudta fejteni, hogy ők a nyugatot választják a kelettel szemben.

A baloldal mindig valami külső hatalom kegyeiért akarja kiszolgáltatni az országot. Most éppen nyugatra, míg az elmúlt 100 évben inkább keletre. A polgári oldal kizárólag a magyar érdekeket szolgálja nyugaton is és keleten is. A jobboldaliak azért állnak értetlenül az aktív baloldali »gazdakeresés« előtt, mert Magyarország érdekeivel mindig ellentétes volt, ha nem mi gyakoroltuk a hatalmat magunk felett.

Itt fel is oldanám a félreértést. Az internacionalist baloldalt valójában hidegen hagyják Magyarország érdekei. Idegen hatalmaknak kiárulni a hazát mindig kifizetődő annak a szűk, áruló rétegnek, akik ezt megteszik és nekik csak az egyéni haszon számít.

Karácsony örömmel adósította volna el azzal a közös 3300 milliárdnyi uniós hitellel az országot, amelynél kezesként kell majd helytállnunk azon déli országokért, akik már most megjósolhatóan nem fogják tudni visszafizetni a felvett hitelüket. Ez a közös felvétel olyan rafinált feltételű és gigantikus volumenű, hogy ténylegesen eladósíthatja a kontinenst a nyugati tőkének a következő évszázadokra.

Lehetne egy kicsit következetesebb a főpolgármester kommunikációja, de már megszoktuk Gál J. Zoltántól, hogy egész szellemesen tudja égetni saját főnökét anélkül, hogy annak feltűnne.”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 57 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés