Hétfő reggeltől átvehetők az Eb-karszalagok

2021. június 14. 11:04
A karszalagokat védettségi igazolvánnyal lehet felvenni.

Az MLSZ honlapja arról ír, hogy a holnapi magyar-portugál meccs előtt az emberek időben menjenek el felvenni a karszalagot, amit a védettségi igazolvánnyal tudnak felvenni, és töltsék le azt az applikációt, amiben a jegyüket megkapják: EURO-jegyek a neve, így gyorsabb tud lenni a bejutás.

Három helyszín

A kedd esti Magyarország-Portugália Eb-mérkőzés előtt két teljes napjuk lesz a szurkolóknak arra, hogy átvegyék a védettséget igazoló karszalagjukat, írják, amellyel kedden beléphetnek a Puskás Arénába. Az átvételi pontok már a találkozók előtti napon, vagyis hétfőn 8 órától teljes kapacitással működnek, a cél, hogy mind az 50 ezer magyar szurkoló gyorsan, zökkenőmentese átvehesse karszalagját. A karszalagok minél zökkenőmentesebb átvétele érdekében Budapesten három könnyen megközelíthető helyszínen,

összesen mintegy száz átvételi pultot nyitnak meg a szervezők a mérkőzéseket megelőző napon és a mérkőzések napján.

A cél, hogy minden szurkoló a lehető leggyorsabban hozzájusson a szalagjához. Az átvételi pontok hétfőn reggel 8 órától egészen 20.00 óráig lesznek nyitva minden helyszínen, így mindenki a számára legkedvezőbb időpontban veheti át azokat.

Időben vegyük át a karszalagot!

Hangsúlyozzák: a budapesti és a fővároshoz közeli szurkolóknak a találkozó előtti napon érdemes átvenniük a karszalagjukat. A vidékről érkezők pedig a mérkőzés napján, hosszabb sorban állás nélkül juthatnak hozzá a karszalagokhoz reggel 7 órától a három helyszínen. A helyszínek: Groupama Aréna (a stadion Üllői úti oldalának Népligethez közelebbi sarka), Dózsa György út (Városliget, Promenád) és Papp László Budapest Sportaréna. A külföldről érkező szurkolók, a mérkőzések előtti napokon és a meccsnapokon a repülőtéren is átvehetik a karszalagjaikat. Ezek a pontok a mérkőzések előtti napokon 8.00 órától 20.00 óráig tartanak nyitva, míg a meccsnapokon 7.00 órakor nyitnak és a második félidő kezdetekor zárnak.

Kiskorú szurkolók igazolvánnyal rendelkező felnőtt kíséretében vehetnek részt a találkozókon, nekik nem szükséges a karszalag kiváltása; kivéve azon 16-18 évesek számára, akik már rendelkeznek védettségi igazolvánnyal és kísérő nélkül kívánják megtekinteni az Eb-mérkőzéseket, írják.

Fotó: MTVA/Bizományosi: Róka László

Összesen 52 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Hajrá Scornicesti!

Köszönjük Emese, mind a 34 kommented.
Aki fel akarta venni azt oltást felvehette, aki átesett a kovidon, az is kapott igazolást, így is elkelt minden jegy, zömmel a hazai szurkolók között. Amúgy akinek nincs mobiltelefonja, az sem mehet meccsre, mert a jegyek csak mobilapplikáción léteznek.
X

Valójában Föld. S rajtolt sunyisággal. A csapatok nagy része nem térdel. Ha mutatnák, éppen az látszana. Az eddig pályára lépő 16 csapatból 4 térdelt, 12 nem.
https://www.thesun.co.uk/sport..

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés