Gyurcsány a Kossuth térre megy tüntetni, mert „a szerelem szabad”

2021. június 14. 19:08
Amikor a kormány galád módon úgy tesz, mintha bűn lenne szeretni, fel kell emelni a hangunkat – mondta Gyurcsány Ferenc útban haza Salgótarjánból. 

Közös tüntetést szervez hétfő este hat órától a Parlament elé az Amnesty International Magyarország, a Budapest Pride, a Háttér Társaság, a Labrisz Leszbikus Egyesület, a Magyar Helsinki Bizottság, a Prizma Közösség, a Szivárványcsaládokért Alapítvány és a TASZ. A szervezetek „Propagandatörvény helyett elfogadást!” jelszóval tiltakoznak a pedofilellenes törvényjavaslat elfogadása ellen. Szerintük „a kormány a törvényjavaslattal igyekszik egybemosni gyerekekkel szemben elkövetett, megbocsáthatatlan bűnöket elkövetőket az LMBTQI közösség tagjaival”.

Gyurcsány Ferenc szerint is ezerféleképpen lehet ölelni és szerelembe esni. 

„Azt mondani, előírni, hogy nem lehet erről beszélni, nem oszthatjuk meg ezt a színes világot a gyermekeinkkel és ha 18 éves korukig valaki erről beszél az bűnt követ el, hát ez disznóság. Azt akarják, hogy ezek az ügyek legyenek itt majd, mint Oroszországban, és más helyeken, erről szól ez a választási kampány. Meg fognak ezért fizetni!” – mondta a DK elnöke, aki szerint ők nem mennek bele ebbe a csapdába és a DK bojkottálni fogja a szavazást és az egész napot, mert nem fogadják el, hogy „ez a kormány büntetőhadjáratot folytasson a szabad szerelemmel szemben”. 

Összesen 128 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

A kommunista közoktatásügyi népbiztosság több, nőkkel foglalkozó könyvet is kiadott, ezek közül idevág a Kommunizáljuk-e Zsófit? című (1919), melynek alcíme is beszédes:

"Oktató irás a szabad szerelemről és egyről-másról, amit tudni illik és muszáj is az asszonynépnek."

Fegyenc szokásos átértelmezéses, mások szavát kiforgató, féligazságot szuggeráló hazugságainak egyike: persze, hogy nem bűn a szerelem, de itt nem is erről van szó...

"Ha pedofiloznak, akkor pedofil vagyok!"
"Ha buziznak, akkor buzi vagyok!"

Írja ki egy táblára és teszi a nyakába gyurcsány.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés