Melegjogi szervezetek tüntetnek a Parlament előtt hétfőn

2021. június 13. 16:44

A pedofilellenes törvényjavaslat az LMBTQ közösséget érintő passzusai ellen tiltakoznak majd.

2021. június 13. 16:44
null

Közös tüntetést szervez hétfő este hat órától a Parlament elé az Amnesty International Magyarország, a Budapest Pride, a Háttér Társaság, a Labrisz Leszbikus Egyesület, a Magyar Helsinki Bizottság, a Prizma Közösség, a Szivárványcsaládokért Alapítvány és a TASZ – írja a 24.hu.

A szervezetek „Propagandatörvény helyett elfogadást!” jelszóval tiltakoznak a pedofilellenes törvényjavaslat elfogadása ellen. Szerintük „a kormány a törvényjavaslattal igyekszik egybemosni gyerekekkel szemben elkövetett, megbocsáthatatlan bűnöket elkövetőket az LMBTQI közösség tagjaival”.

A demonstráció hétfő este hat órakor kezdődik.

Fotó: Budapest Pride 2018. 
MTI/Mónus Márton

 

Összesen 87 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
annamanna
2021. június 15. 18:50
Tökmindegy, milyen kontextusban beszélnek róla, az a lényeg, hogy ez frankón lehetetlenné teszi a barátkozást, mivel az egyneműek közötti kapcsolat, és ha orron-szájon át a buzitéma folyik, akkor óhatatlanul mindenki a buzulással köti össze két egynemű személy szimpátiáját, és a biztonság kedvéért nem fogják tartani az emberek (fiatalok) egymással a kapcsolatot, és a biztonság kedvéért inkább belemennek olyan heteroszexuális kapcsolatokba, amik nem a bizalmon és szereteten alapulnak, csak azért, hogy semmiképp se legyenek buzik. Sokkal mélyebben roncsol ennek a bedobása a köztudatba, és NAPI SZINTEN VALÓ ISMÉTELGETÉSE A MANDINEREN IS, mintsem azt gondolnánk.
Friedrich Ferdinand von Beust
2021. június 14. 16:47
Történetesen arra sodort a munkaköri leírásom, voltak a Kossuth téren vagy.... mondjuk 50 négyzetméteren, mondjuk 150 ember. Tudja valaki miért érzik találva magukat a buzik a pedofil törvény miatt? Update: Az egy másik tüntetés volt. Mindegymi valami ellen.
SigSauer
2021. június 14. 15:54
Ezt a sok férget! Nem csak buzik, pedofilok is. Legalább lehullt a lepel...
masikhozzaszolo
2021. június 14. 09:07
Dugnak, nyalnak, tüntetnek. Gondolom egyszerre. Régen a véres kardot hordták körbe figyelemfelhívásul. Most meg mit is?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!