A készülő pedofiltörvény melegellenes pontjai a pedofíliát támogatják

2021. június 14. 11:57

Perintfalvi Rita
Felszabter.blog.hu
A pedofil elkövetők között több a heteroszexuális, lásd Kaleta Gábor, volt Fideszes nagykövet!

„Gyakoriérv konzervatív – akár politikai, akár vallási – körökben, hogy a homoszexuálisok molesztálják a gyermekeket. Csakhogy ez nem így van. Hiszen, ha csak egészen hétköznapi módon is gondolkodunk a kérdésről, tudjuk, hogy a homoszexuális felnőttek más homoszexuális felnőttekhez vonzódnak. Ahogy egy felnőtt heteroszexuális embernek nem jutna eszébe, hogy szexuális vágyat érezzen egy ellenkező nemű gyermek iránt, ugyanígy nem fognak a homoszexuálisok sem azonos nemű gyermek iránt szexuálisan érdeklődni. A kiskorúakhoz való vonzódás – legyen szó akár kisfiúkról, akár kislányokról – egészen más jelenség, ezt hívják pedofíliának. A pedofil elkövetők között viszont össztársadalmi szinten több a heteroszexuális, mint a homoszexuális. Lásd Kaleta Gábor, volt Fideszes nagykövet!

Kutatások egész sora igazolta, hogy a két jelenséget szigorúan el kell választani egymástól. Groth és Birnbaum (1978) a következő megállapításra jutottak: »A homoszexualitás és a homoszexuális pedofília kizárják egymást, és egy kiskorú gyermek számára egy heteroszexuális férfi nagyobb veszélyt jelent, mint egy homoszexuális.« Freund (1984) is arról tájékoztatott, hogy a pedofília és a heteroszexualitás, ill. homoszexualitás kialakulása egymástól teljesen függetlenül mennek végbe. Abel (1987) szintén arra a következtetésre jutott, hogy a homoszexuális férfiak a fiúgyermekek vagy serdülők számára kevésbé veszélyesek, mint a heteroszexuálisok (Rossetti & Lothstein, 1996, 21). D. Newton (1978) szerint: »A meglévő kutatások nem támasztják alá azt a feltételezést, hogy tényleges kapcsolat állna fenn a homoszexuális viselkedés és a gyermekekkel való szexuális visszaélés között« (Rossetti & Lothstein, 1996, 24). A homoszexualitás és a gyermekek szexuális bántalmazása két teljesen külön realitás. Egészen különböző pszichodinamikai tényezők öszszekapcsolódása révén alakulnak ki. A homoszexualitás és a pedofília pontosan annyira kapcsolhatók össze egymással, mint a heteroszexualitás és az erőszak. Azaz semennyire.”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 89 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Fideszes nagykövet a hazug édesanyukád, te szemétláda hazug p...a!

"A pedofil elkövetők között több a heteroszexuális, lásd Kaleta Gábor, volt Fideszes nagykövet!"

Ezt nevezem tudományos statisztika alapú megközelítésnek. Tökéletesen megbízható, mint a vudu.

Ez valószínűleg így is van, csak a pedofil nem heteroszeszuális, hanem pedofil. Legfeljebb heteroszexuálisként rejtőzködik, mert úgy könnyebb rejtőzködni. Pedofilként pedig ugyanúgy nem természetes a szexuális 'orientációja', mint a homoszexuálisoké.

Megnézném (vagyis dehogy nézném) az általa citált cikkek módszertanát.
Feltehetőleg az lehet a háttérben, hogy Amerikában készültek, ahol a középiskolás (high scool), 18 év alatti lányok közösüléseit, orális aktusait is mind beleszámították. Így nem csoda, hogy ennek számaránya messze felülmúlta a kisfiúk megrontását.

Ha megfordulsz a miniszoknyás érettségiző után, akkor már pedofil vagy. Az USÁ-ban egy kalap alá veszik a 8 éves fiúkat csalogató szakállas bácsikkal.

Ez a kiskaliberű teológusocska a poltikai tényeket is rosszul tudja: Kaleta MSZP-s jelölésű és alkalmazású követ volt, s amikor lebukott, a Fidesz azonnal elbocsátotta.

Apád valaga a fideszes, nem Kaleta Gábor!

"Lásd Kaleta Gábor, volt Fideszes nagykövet!"

Régebbi kutatásokat nem tudtál volna hozni? :)))
Hogy nevezheted magad szakértőnek, amikor nem a legújabb kutatásokból dolgozol?

Azt honnan tudja ,hogy Kaleta heteroszexuális? Látta az összes fotót a gépén?

Ezzel a hisztivel, amit az ellenzék művel a törvénnyel kapcsolatban, joggal felmerül a kérdés, hogy miért ijedtek meg ennyire? Magukat védik?

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés