A jó pedofil

2021. június 12. 15:02

Hargitai Miklós
Népszava
A kormány továbbra is tudomásul veszi, hogy az egyház nem adja ki a saját pedofiljait.

„Az volt a terv, hogy az ellenzéki pártok a szövegben elhelyezett aknák miatt majd elhatárolódnak a pedofiltörvénytől, és az oltásellenes baloldalazás után indulhat az új kampány a »pedofilsimogató« ellenzékről. Nem jött össze, mert az érintettek felismerték a csapdát. Ezért a kormánynak muszáj volt beterjesztenie egy módosítást, amelyben már nem a pedofília a valódi célpont, hanem mindenki, aki nemcsak elfogadja, hogy a felnőtt emberek a szexualitásukban is sokfélék, hanem esetleg még beszélni is mer róla mások előtt, felhívva rá a figyelmet, hogy a sokféleségre nem a kirekesztés, a megalázás az egyetlen lehetséges reakció.

Magyarországon egy homoszexuális fiatal 30-szor nagyobb eséllyel lesz öngyilkos, mint a korcsoport heteroszexuális tagjai. A homoszexuális fiatalok között a vezető halálok az öngyilkosság: évente több száz egészséges, boldogságra hivatott magyar embert veszítünk el a politikai érdekből, kormányzatilag is szított társadalmi intolerancia miatt. Az, hogy ez a jelenség ismeretlen a toleránsabb országokban, kifejezetten annak köszönhető, amit a törvénymódosítás hazug módon homoszexuális propagandának nevez: a felvilágosításnak, az empátiára nevelésnek, ami miatt mostantól börtönbe lehet majd kerülni.

Biztosan az a legnagyobb veszély, ami az ifjúságot fenyegeti, hogy beszélnek nekik a testi vonzalmak azon sokféleségéről, amelyet amúgy ők maguk is sokfélének érzékelnek? Azért kérdezem ezt, mert közben az új jogszabály tudatosan elkerül egy olyan csoportot, ahol a pedofília szignifikánsan jelen van (tessék csak elolvasni Perintfalvi Rita vallomáskönyvét): a katolikus egyházat. A kormány továbbra is tudomásul veszi, hogy az egyház nem adja ki a saját pedofiljait, így azok, amíg az állam hatóságai szemet hunynak, dolgozhatnak gyerekekkel. Vagyis vannak a jó pedofilok – akiktől politikai támogatást remélhet a Fidesz –; őket nem háborgatják. Meg vannak azok, akik nem is pedofilok, viszont tennének valamit a gyűlöletkeltő hatalmi praktikák ellen – ők ezentúl a szabadságukkal játszanak.”

 

Nyitóképen: Hargitai Miklós újságíró (Népszabadság) beszédet mond a Lehet Más a Politika (LMP), az Együtt és a Párbeszéd Magyarországért (PM) közös demonstrációján a főváros V. kerületében, a Szabad sajtó úton 2016. október 16-án. Az ellenzéki pártok a Népszabadság megszüntetése és a korrupció ellen tüntettek. Fotó: MTI/Mohai Balázs

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 154 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Hargitai járjon hittanra: a gyónási titok ABSZOLÚT. Soha, semmiféle hivatkozással nem adható ki!

A pedofilság megállapítása bírósági kérdés, nem civil szervezetek nyomozási feladata.

"Magyarországon egy homoszexuális fiatal 30-szor nagyobb eséllyel lesz öngyilkos, mint a korcsoport heteroszexuális tagjai."

A zsidóknál ideje se lehet az öngyilkosságra:
Moshe Maya rabbi az izraeli parlamentben leszögezte: a Halakha törvénye szerint a homoszexualitás büntetése: halál.
Forrás: Ze'ev Chafets: Real Torah Judaism, The Jerusalem Report, 1996. január 25, 18.old.

"A Halakha (a zsidó törvény) megszabja, hogy a leszbikust nem kell halállal büntetni, mint a férfi homoszexuálist, sőt még pappal is köthet házasságot. Viszont tettéért fegyelmi büntetés jár: megkorbácsolás."
Forrás: Maurice Lamm: The Jewish Way of Love and Marriage (A szerelem és a házasság zsidó módja), Harper, 1980, 67.old.

Lesújt a Népszavás gyűlöletzsidó.

Hargitai írása azért is idióta, mert a gyónási titok elárulása nélkül is perbe lehet fogni bármely klerikust. Nincsn "jó pedofil", mert a civil és egyházi személyre ugyanaz a törvény vonatkozik.

Akkor menjünk vissza a Héber Bibliához, ha a már Kneszetben "nulla kis rabbikra" fordítják az idejüket a zsidó honatyák:
„…ki férfiúval hál, mint egy asszonnyal, mindketten nagy fertelmességet cselekedtek, megölessenek; az ő haláloknak oka ő magukban vagyon.”
(Mózes III. könyve, 20/13)

Mind erzekenyithetnek, ha a homoszexualis nem erzi jol magat a boreben.
A nem normalitast megelni nem könnyű, sehol sem az.

Hargitai még a tényeket is rosszul ismeri: az egyház "kiadja" a pedofiljait, hiszen aláírtunk egy idevágó felelősségnyilatkozatot.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés