Őrült nők ketrece

2021. június 11. 12:21

Alföldi Róbert
Facebook
A szexuális irányultság és a nemi identitás összemosása a pedofíliával aljas módszer.

„Közelednek a választások, muszáj találni újabb csoportokat, hogy legyen kit kipécézni, lehessen kiket utálni, és ez lehetőség szerint elvonja a figyelmünket minden másról.

Igazán társadalomépítő törvényjavaslat, ami elősegíti a következő generációk egészségét, személyiségfejlődését, hogy erős, önazonos, boldog emberek építhessék a jövő évtizedekben magyar hazánkat.

(Ha nem lenne világos, ez a törvény pont azt fogja elérni, hogy még több felnőtt, 60 éves honfitársunk kényszerüljön hazugságban leélni az egész életét, és menekülni önmaga elöl egy csatornán lecsúszva. )

A szexuális irányultság és a nemi identitás összemosása a pedofíliával pedig a legaljasabb módszer, amit egy hatalom használhat.

Éppen egy olyan darabot próbálok Budaörsön, – egy erdélyi magyar író művét –, aminél nagyon sokat beszélgettünk arról, hogy milyen fontos lenne, hogy minél több középiskolás lássa, hogy lehessen beszélgetni, feltehessék kérdéseiket, merjenek kérdezni, hogy tájékozottak legyenek, hogy boldogok legyenek, és mondjuk ne legyenek öngyilkosok, ha rájönnek, hogy pl. a saját nemükhöz vonzódnak.

Ez a törvény büntetné, büntetni fogja, ha egy osztályfőnök elhozza erre az előadásra a diákjait.

Mint ahogy azt is, ha egy 18 éven alatti fiatal megnézi Az Őrült Nők Ketrecet.

Mert nehogy együttérzéssel, megértéssel, szolidaritással, szeretettel találkozzon a színházban.

Mert eszerint a törvény szerint, ha megnézi az előadást, akkor attól és ATTÓL meleg lesz.

Ezt gondolják a hatalmon lévők.

És komolyan ezt gondolják.

Kedves Selmeczi Gabriella, ön el tudja képzelni, hogy ha kamaszkorában megnézi Makk Károly Egymásra nézve című filmjét, akkor attól leszbikus lesz?

(És félreértés ne essék, nem a leszbikusságon van a hangsúly.)

Magyarország, 2021.

És csodálkozunk, hogy a pápa vonakodik találkozni…”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 187 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Hogy tud valaki egy csatornan lecsuszni, csak ez foglalkoztat engem ez iromany hatasara.
Adodik a valasz a hany eves a kapitany kerdesre.
Hatvan. Se tobb, se kevesebb.
Most mar ezt is tudjuk.

"És csodálkozunk, hogy a pápa vonakodik találkozni..."

Moshe Maya rabbi az izraeli parlamentben leszögezte: a Halakha törvénye szerint a homoszexualitás büntetése: halál.
Forrás: Ze'ev Chafets: Real Torah Judaism, The Jerusalem Report, 1996. január 25, 18.old.

"A Halakha (a zsidó törvény) megszabja, hogy a leszbikust nem kell halállal büntetni, mint a férfi homoszexuálist, sőt még pappal is köthet házasságot. Viszont tettéért fegyelmi büntetés jár: megkorbácsolás."
Forrás: Maurice Lamm: The Jewish Way of Love and Marriage (A szerelem és a házasság zsidó módja), Harper, 1980, 67.old.

A buzi aki még a zsidókat is elrekesztené a pápától.

Gondolja, hogy nem tudtam?
Miert ne venne fol a mocskos kesztyut Alfoldi egy mondjuk ugy, szakmajaba vago kerdesben?
Hiaba akar atkiserni, nem akarok atmenni arra az oldalra.
De azert kösz.

Alföldi úr, ne keverjük a szezont a fazonnal és ne tegyünk úgy, mintha gyerekek lennénk. Ha a pápa vonakodik, nem azért teszi, mert a magyar kormány valamit bele akar írni a normálistól eltérő szexuális orientációjúakról egy törvénybe, hanem azért, mert a magyar kormány mást gondol a muzulmán migrációról, mint ő.

Egyébként egyetértek, hogy 15-16 éves kor felett már nem gyerekekről van szó és bármiről lehet velük beszélni. Ugyanakkor álszentnek tartom azt a feltételezést, hogy ha az iskolában nem esik szó a homoszexualitásról, akkor öngyilkos lesz egy fiatal, amikor felfedezi magán a saját neméhez való vonzódást. Az internet világában már minden fiatal percek alatt talál a kérdéseire választ, a mai közéletben pedig a homoszexualitást egész kultusz veszi körül, nincs olyan fiatal, aki nem találkozik az erről szóló nézetekkel és vitákkal.

Arra pedig régóta várok, hogy valaki kifejtse végre, miért a heteroszexualitással egyenrangú, vele született szexuális orientáció a homoszexualitás és miért nem ugyanolyan természetű vele született szexuális orientáció a pedofília és a többi szexuális eltévelyedés. A szexualitás tárgyán kívül miben különbözik még a melegség és a pedofília? És ha semmi másban nem különböznek, akkor miért kell csodálat tárgyává tenni az egyiket és üldözni a másikat?

Természetesen magam sem szeretném játszani a hülyét. Egyáltalán nem mindegy, hogy a szexuális orientáció filozófiai értelemben szabad akarattal rendelkező felnőtt emberre irányul vagy fejlődésben lévő, megrontható és lelkileg megnyomorítható fiatalkorúra. Az egyik normálistól eltérő szexuális orientáció tolerálható, a másik nem. De azt nem mondhatjuk, hogy az egyik normális, a másik pedig nem az.

A normálistól eltérő, de tolerálható szexuális orientációjú közösség miért nem elégszik meg azzal, hogy a saját szubkultúráján belül teljes szabadságot élvez és bevezetheti a saját autonóm világába az ugyanilyen orientációval született fiatalokat.

A magamfajták, akiket önök fóbsággal bélyegeznek meg, csupán attól zárkózik el, hogy a nem normális szexuális orientációjúak dominálják a fiatalok szexuális nevelését, hogy olyan filozófiát terjesszenek, amely szerint a szexuális orientáció nem velünk születik, hanem választható, és hogy pszichológiai kezelés helyett hormonokkal kezelhessék és műthessék a fiatalkorúak testét. Márpedig ahhoz, hogy ezek a határok továbbra is törvényben maradjanak, meg kell különböztetni a normális, természetes és a természetestől eltérő, nem normális szexuális orientációt egymástól. Nem hátrányokozás céljából, hanem az emberi faj természettől adott morális és életvezetési elveinek fenntartása érdekében.

Kösz!

Egyfolytában szájereznek, mintha egy demokráciában az nem lehetne hiteles és önazonos, aki a saját szexuális orientációját nem tartja természetesnek és normálisnak, ezért nem akar homoszexuális művészként, tudósként, politikusként vagy akár csak kertészként és vízvezetékszerelőként ismert lenni, hanem rejtőzködik és egyébként konzervatív értékrend szerint gondolkozik.

Engem nem zavarna, hogy Alföldi ágyban párnák közt mit művel , viszont nagyon zavar, hogy az állítólagos művészetében állandóan megjeleníti a saját homoszexualitását.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés