Hadházy Ákos kérjen bocsánatot a ráckeresztúriaktól!

2021. június 11. 20:17

Tessely Zoltán
Facebook
Kövesse meg a diákokat, szülőket, az intézmény és a tankerület vezetőit, dolgozóit!

„Ezúton is üzenem Hadházy Ákos országgyűlési képviselőnek, hogy a Ráckeresztúri Petőfi Sándor Általános Iskola felújításával kapcsolatos megnyilvánulása méltatlan és sértő! Az intézményt a végleges adatok szerint összesen 680 millió forintból, tehát közel sem az általa emlegetett 1 milliárdból korszerűsítik.

Kérem, vegye elő a jobbik modorát, és kérjen bocsánatot az itt élőktől! Kövesse meg a diákokat, szülőket, az intézmény és a tankerület vezetőit, dolgozóit! És vegye tudomásul, hogy a ráckeresztúri tanulók is a legjobb körülményeket, a legjobb lehetőségeket érdemlik!”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 28 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Hadházy az ajtófélfába is beleköt, ha azt akármiért Fideszesnek minősíti. Ezért, mivel felületes, nagy hibaszázalékkal tevékenykedik, s a sok bocsánatkérést már tekintélyféltésből sem fogja teljesíteni, meg azért sem, mert egy felfújt hólyag!

Bizonyítsa valamit, te hitvány vádaskodó!
Csak így bemondani nem korrekt. Finom voltam?

Pont azt mondtam, hogy.bizonyitsd, erre ugyanazt teszed, csak vádaskodsz. Az kevés, hogy az ellenzék lakajmediajanak fuggetlenobjektiv propagandistái írták meg. Ők sem tesznek soha feljelentést. Mert nincs miért.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés