Csak egyet tudunk üzenni a baloldalnak és a nyílt társadalom híveinek

2021. június 11. 15:40

Alapjogokért Központ
Facebook
A nyílt társadalom hálózata szerint a pedofilellenes javaslat sérti a gyerekjogokat.

„Az Alapjogokért Központ kiemelten fontosnak tartja a gyermekek védelmét, ezért üdvözli az Országgyűlés előtt lévő pedofilellenes törvényjavaslatot, valamint azt a módosítást is, mely megóvja a kiskorúakat az agresszív homoszexuális- és genderpropagandától. A gyermeknek alkotmányos joga van a megfelelő testi, szellemi, erkölcsi fejlődéshez és nemi önazonossághoz, ezért is megdöbbentő az a merészség, mellyel a baloldal, a nyílt társadalom hálózatának hazai nyerészkedői a minap nekitámadtak az indítványnak, arra hivatkozva, hogy az sérti a gyermekjogokat.

A pedofil hajlam egyike a legundorítóbb és legvisszataszítóbb szexuális vágyaknak, ezért a kiskorúak sérelmére elkövetett pedofil bűncselekményeket méltán övezi társadalmi megvetés. A büntetőjognak ezen a területen ugyanakkor mindig van hova szigorodnia, különös tekintettel a pedofília virtuális térben való megjelenésére, az internetes pedofilhálózatok terjedésére, a gyermekpornográfiára. Minden, ezen cselekményeket még inkább kriminalizáló jogszabály-javaslatot csak üdvözölni lehet, nem csak az elkövető és elkövetés erősebb megbélyegzése miatt, de azért is, mert a gyermekeink fizikai és mentális épségéről van szó.

Sajnos azonban az is tény, hogy Nyugat-Európában évtizedek óta zajlik a pedofilok iránti »érzékenyítés«, a pedofília relativizálása, a bűn bagatellizálása. Csakúgy, mint más, korábban nem elfogadottnak tekintett szexuális irányultságok esetén, itt is elkezdték a pedofilokat egyféle »áldozatként« bemutatni, akik maguk is szenvednek vágyaiktól, és akik nem büntetést érdemelnek, hanem segítségre van szükségük, hiszen szexuális irányultságuk »csak egy a sok közül«. A nemzetközi politikai korrektség egy új műszót is kreált a bűnözők egyik legalantasabbjaira: Minor Attracted Person (MAP), azaz »kiskorúak iránt vonzalmat érző személy«. Az elmúlt évek során a »trendet« elkezdte követni a magyarországi balliberális sajtó is, számtalan cikk jelent meg a Magyar Narancsban, a Népszabadságban vagy a HVG-ben, melyek igyekeztek bemutatni, hogy »a pedofil is ember«.”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 26 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Inkább azon kellene gondolkodni - és cselekedni - , hogy létrejöjjön egy nyilvánosan működő keresztényvédelmi szervezet.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés