Hamarosan kiderül, Karácsony Gergely mikor tart Budapestinfót

2021. június 10. 17:05
Orbán ma többórás kormányinfót tartott, viszont tavaly év eleje óta nem volt Budapestinfó a főpolgármester részvételével.

Miután ma Orbán Viktor többórás kormányinfót tartott, amelyen az újságírók személyesen jelen lehettek és bármit kérdezhettek, joggal vetődik fel a kérdés, hogy mikor lesz hasonló a Főpolgármesteri Hivatalban. Karácsony Gergely ugyanis rendszeresen bírálja a miniszterelnököt, hogy nem jelenik meg a „független” sajtó képviselői előtt, ugyanakkor tavaly év eleje óta nem volt Budapestinfó, illetve „budapest.komm”.

Ennek apropóján a következő levéllel fordultunk Karácsony Gergelyhez, illetve a hivatal sajtóosztályához:

Tisztelt Főpolgármester úr!

Tavaly év eleje óta nem volt Budapestinfó, illetve „budapest.komm”. A kormányfő éppen ma tartott nyílt, jelenléti sajtótájékoztatót. Ön többször kritizálta Orbán Viktor miniszterelnököt, azt állítva, hogy a kormányfő nem tart ilyeneket. Ön mikor tart nyílt, jelenléti sajtótájékoztatót?

Válaszát várva, tisztelettel és üdvözölettel, Mandiner

Amint válaszolnak, frissítjük a cikkünket.

Tarlós István idején rendszeresek voltak a tájékoztatók
Budapest korábbi első embere, Tarlós István 2015-ben a nem sokkal korábban elindított Kormányinfó mintájára heti, kétheti rendszerességgel sajtótájékoztató-sorozatot indított a főváros aktuális ügyeiről, ahol közvetlenül, tetszőleges témákban is kérdezhették őt az újságírók. A fideszes főpolgármester tájékoztatóit élőben és az interneten is lehetett követni. Tarlóson kívül az eseményen rendszeresen megjelentek a helyettesei és a fővárosi cégek vezetői, akik szintén rendszeresen beszámoltak a munkájukról. 

Fotó: Trenka attila

Összesen 38 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Ennyi.

A valóságban döbbenetes a kontraszt - virtuálisan mégis a moslék rinyál folyamatosan DEMOKRÁCIÁRÓL meg SAJTÓ- ÉS INFORMÁCIÓSZABADSÁGRÓL stb. stb.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés