Marian Cozmáról nevezik el az új szegedi sportcsarnokban a vendégszurkolók szektorát

2021. június 10. 14:41
A szegedi kézilabdaklub honlapján adta hírül, hogy korábbi klasszisokról nevezik el az épülő új, nyolcezres sportcsarnokban a szektorokat.

Új sportcsarnok épül Szegeden, az új aréna egy három épületből álló, nagy komplexum lesz, mely egyben lesz az első csapat, valamint a Pick Akadémia otthona. A 8300 fős csarnokot, ahol jövő télen Eb-meccseket is rendeznek, az alapítóról és legendás elnökről, Bérczi Mihályról nevezik el – olvasható a kézilabdaklub honlapján.

A tervek szerint a vb-ezüstérmes Szabó „Sonka” László, Tóth Géza, Lele Ambrus, Bartalos Zoltán, Fekete Róbert, Zubai Szabolcs és még sok más legenda neve is ott lesz az új Arénában.

A klub 2019-ben Ilyés Ferenc segítségével felvette a kapcsolatot a meggyilkolt Marian Cozma családjával. Az édesapát, Petre Cozmát arról tájékoztatták, hogy szeretnék a vendégszektort gyermekéről, Marian Cozmáról elnevezni. A Cozma család megható levélben köszönte meg, hogy nem felejtették el a gyermeküket, így a vendégszurkolók mindig a Marian Cozma-szektorban szurkolhatnak majd.

Nyitókép: MTI / Nagy Lajos

Összesen 32 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés