Aljasság, mocsokság

2021. június 10. 11:40

Bencsik Gábor
Facebook
Ez az a pont, ahol keresztény ember nem hátrálhat tovább.

„A DK és a Párbeszéd ma bicskanyitogató kezdeményezéssel állt elő: legyen börtönnel büntethető, ha egy pap nem jelenti föl azt a gyónót, aki pedofil bűntény vagy szexuális zaklatás elkövetését gyónja meg neki. Az aljas politikai cél nyilvánvaló: tovább mocskolni az egész katolikus egyházat, tovább kenni rá az egész katolikus papi rendre a pedofília mocskos vádját, tovább rombolni a keresztény értékeket, tovább rohasztani mindazt, ami a »mindent szabad« kultúrájának ellentartani képes.

Ez az a pont, ahol keresztény ember nem hátrálhat tovább. Meg kell védenünk a papjainkat. Aki a 2022-es választásokon szavaz, erről is szavaz.”

Összesen 83 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Mindenki jelentsen fel mindenkit oda-vissza.
Ez G. Soros stratégiája.
Miért is?
G. Soros, ez a valaha létezett legaljasabb nemzetközi bűnöző, a dollármilliárdokat - amelyekkel a sötétháttér ellátja - a közállapotok, közbeszéd dehumanizálására, elaljasítására célzottan, kitervelten használja, mert a mélyállamiak megmenekülése a felkoncolásuktól, ettől függ.
Ha a civilizált fehér világ teljesen felbomlik, - anarchia, káosz, összevisszaság, pusztulás, harc a fennmaradásért - onnantól kezdve, minden Rothschild megmenekült.

maskor ok visitoznak legjobban hogy az allamot az egyhaztol valasszak el. akkor ez most mi?

a torveny mindenkire nezve kotelezo, akinek buncselekmeny jut a tudomasara az koteles feljelentest tenni, ennyi, pont.
semmi ertelme ide vallast keverni.

csak hogy erezzek: ha torvenyt hoznank rola hogy ha egy muszlim megeroszakol egy not, akkor tiz ev bortont kap, akkor mekkora visitas lenne hogy miert kell belekeverni a vallasukat?

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés