A Ballik politikai fajtalankodása

2021. június 10. 7:45

Ágoston Balázs
Magyar Nemzet
A magyar államnak hivatalból kötelessége szigorúan fellépni az abnormális LMBTQ(STB.)-propaganda ellen.

„Ne tévesszen meg senkit, hogy az operett-Szamuely az őt mozgalmi feladatból futtató globalista propagandaoldalnak, a Telex.hu-nak márciusban azt bizonygatta, hogy ő a maga részéről nem híve a nyelvpolitikai hazugsággal szivárványcsaládnak nevezett, valójában a gyermekek egészséges, normális fejlődéshez való jogát cinikus kérkedéssel tagadó aberrációnak. Ő bármit és bárminek az ellenkezőjét is elmondja Marosán György stílusában. Hazudik reggel, délben meg este, ahogy a főnöke. Nincsenek ugyanis elvei, sem lelkiismerete, csak beteges gyűlölete és karriervágya. Mindez tehát egyáltalán nem meglepő a magyar politikatörténet leglátványosabb árulását bemutató liberálkommunista frakciótól.

Az alaptörvény tisztán, világosan és nagyon helyesen, a megmásíthatatlan valóságnak megfelelően kimondja: »Minden gyermeknek joga van a megfelelő testi, szellemi és erkölcsi fejlődéséhez szükséges védelemhez és gondoskodáshoz. […] Minden gyermeknek joga van a születési nemének megfelelő önazonossághoz, melynek része, hogy védelmet élvezzen a testi-lelki integritása ellen ható szellemi vagy biológiai beavatkozásokkal szemben.«

Ebből fakadóan a magyar államnak hivatalból kötelessége szigorúan fellépni az abnormális LMBTQ(STB.)-propaganda ellen. Ez ugyanis, ismételjük meg erőteljesen, nyílt politikai pedofília, életellenes bűntett, aminek terjesztésében a kezdeményezők és a propagandisták egyformán bűnösök. A gyermekeket, vagyis a magyar jövőt veszélyeztető szélsőséges, sátáni ihletésű gyalázatot ezért zéró toleranciával, drasztikus intézkedésekkel el kell fojtani és meg kell torolni.”

Összesen 27 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Az Arpad-savostol a szivarvanyosig minden jatszik nala. Csak a magyar nem.
Ez a Jakab is mar nyiltan vallalja, hogy o csak Gyurcsany gyurmaja. Gyurhatja ot, ahogy akarja.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés