Senkit sem érdekel, hogy Kásler megtalálja Mátyás csontjait

2021. június 9. 7:07

Dobrev Klára
Facebook
A politika próbája az emberek mindennapi élete.

„Megannyi történet, emberi sors és mindennapi bosszúság jut el hozzám, amikor az országjáráson beszélgetünk. Mert ahogy a puding próbája az evés, úgy a politika próbája az emberek mindennapi élete. Épphogy csak elindult az országjárásom, már most többszáz személyes beszélgetésen vagyok túl. Senki sem mondta, hogy mennyire hiányzik már neki egy kínai kommunista egyetem, vagy hogy Kásler Miklós végre megtalálja Mátyás király csontjait. Senki.

 Az emberek biztos megélhetést, jobb lakhatást, méltó nyugdíjat, európai szintű iskolákat és kórházakat akarnak - ide lyukadunk ki mindig. Ezek az én ügyeim, és ezek a mi közös ügyeink, mert a jó kormányzás az emberek életéről és mindennapjairól szól. Megyek tovább, mert hiszem, hogy csak így, az emberekkel együtt tudjuk jobb hellyé tenni a hazánkat!”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 151 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Add vissza a szemlőhegyi villát!

Kádár ellopott feje érdekli???????

Engem nagyon érdekel Kásler úr kutatása. Szeretném, ha Mátyás királynak lenne méltó sírhelye, ahová elmehetünk egy szál virágot letenni.
Nem csalódtam, hogy a Gyurcsányi családot nem érdekli a történelem, csak az, amit ők hamisítanak!

"Az emberek biztos megélhetést, jobb lakhatást, méltó nyugdíjat, európai szintű iskolákat és kórházakat akarnak - ide lyukadunk ki mindig. Ezek az én ügyeim, és ezek a mi közös ügyeink, mert a jó kormányzás az emberek életéről és mindennapjairól szól. Megyek tovább, mert hiszem, hogy csak így, az emberekkel együtt tudjuk jobb hellyé tenni a hazánkat!”

Aha.
8 éven át kormányoztatok egyhuzamban. 2002-2010. Mit tudtok felmutatni? Mennyi volt 2010-ben a minimálbér, az álagbér, az átlagnyugdíj, a munkanélküliség, az államadósság, a GDP-növekedés stb. stb. stb.? Hogyan néztek ki az iskolák, kórházak? Mennyit keresett egy pedagógus, egy orvos, egy ápoló?

CETERUM CENSEO... SOHA TÖBBÉ DK-MSZP-STB.-T!

Arrol miert nem irt Apro Szornyella, hogy az embereket az LMBTQ- tema, a homoszexualisok hazasodasi programja, gyerekek orokbefogadasa, migransok befogadasa erdekelte?
Mert tenylegesen nem erdeklik oket ezek a temak, azert forditottak meg a lemezt a komcsik, mentek at pore megelhetesi temakra.

Engem érdekel és mindenkit, akit érdekel a történelem, a magyar történelem, a tudomány az archeogenetika, az Árpád-házi királycsontok.
Azt, hogy kik lehetnek a szavazóid, szimpatizánsaid, még találgatnom sem kell.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés