Vajon baloldali lap-e a Népszava?

2021. június 8. 21:33
Takács Áron
Kontra
Valami érthetetlen okból úgy alakult, hogy a közéleti vitákat a baloldalon fetisizálják.

„Valami érthetetlen okból úgy alakult, hogy a közéleti vitákat a baloldalon fetisizálják. A jobboldal, vagyis inkább a fideSS állítólag fél és retteg tőlük. A legenda alapja, hogy Orbán Viktor valamikor régen állítólag nem a legjobban viselte, hogy Gyurcsány Ferenc 15 perc alatt kb 50 hazugságot eresztett meg az egyik nagy miniszterelnök-jelölti vitán, így többé nem volt hajlandó kiállni vele.

Nagyjából ekkortájt kezdtek el tényleg hinni abban odaát, hogy a valóban frontális, érvek mentén zajló nyílt vita. Hogy ez mennyire nincs így, azt számtalanszor bizonyították, de főleg a Fidesz bizonyította.

A teljesség igénye nélkül mondjuk Doktor Miniszterelnök Úr az itthoni és a straßburgi Parlamentben. Vagy Doktor Miniszterelnök Úr az évelejei kormányinfókon. Vagy Külgazdasági És Külügyminiszter Úr a CNN-en. Vagy Külgazdasági És Külügyminiszter Úr a BBC-n. Vagy Külgazdasági És Külügszminter Úr az Al-Jazeera-n.

Az idei év sem tartogatott különösebb meglepetéseket, mert a muciológus végzettségű Donáth Anna se tudta megszorítani Doktor Miniszterasszonyt jogi szakkérdésekben, úgy a szülész-nőgyógyász Cseh Katka is leginkább önmagát járatta le államigazgatás területén az államigazgatást napi szinten gyakorló államtitkárral, Orbán Balázzsal szemben. Orbán Balázsra külön rájár a rúd, mert végül megkapta a jogász végzettségű Fekete-Győr Andrást is, aki már előtte bizonyította, hogy a végzettség és szakképzettség önmagában még semmit sem jelent, ugyanis ügyesen égette rommá magát a színházkurátor-esztéta Gulyás Mártonnal szemben bármiben. 

Ilyen előzmények után érdekesnek ígérkezett a volt MÚOSZ-elnök, jelenlegi Népszava főszerkesztő-helyettes Hargitai Miklós és a Mandiner lakáj-propagandistája, Kereki Gergő nézeteltérése.”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 14 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Népszava, HVG, 168 óra, hócipő, nők lapja, ÉS, élet és tudomány, Magyar narancs, Jelen, Blikk, magyar hang.
Ez ugyan 11, de ezek országos lapok.
Regionális, helyi lapok nélkül.

A Népszava álhír terjesztést jelent.
Ez lehet kamu, kitalált hír, elfogult, valamilyen cél érdekében szándékosan egyoldalú megközelítés, áltudományos, összeesküvés elméleteket népszerűsítő írás vagy akár képi anyag is.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés