Trump: Hogy a fenébe győzhet le engem egy hígagyú?!

2021. június 8. 22:20
Könyv készül a tavalyi amerikai elnökválasztási kampányról, a mű néhány részlete már most napvilágot látott.

 Könyvet írt Donald Trumpról és a tavalyi választási kampányról Michael Bender, a Wall Street Journal riportere amely ugyan csak augusztusban jelenik meg, de a Vanity Fair oldalán már néhány részletet közzétettek belőle.

A hírt szemléző Index cikke szerint Bender a könyvében azt írja, hogy Trump nagyon mérges lett, amikor az előző évben a közvélemény-kutatások rendre azt az eredményt hozták ki, hogy demokrata riválisa népszerűbb nála. 

Hogy a fenébe győzhet le engem egy hígagyú?!” – tette fel a kérdést Trump egy találkozón Bender szerint. 

Bender a könyvében arra is kitér, hogy Trump a kampány első részében nem vette komolyan Bident és nem akarta „az összes lőszerét” ellőni rá, mivel arra számított, hogy a demokraták lecserélik őt egy másik jelöltre – például Michelle Obamára vagy Hillary Clintonra. Ezt egyébként az elnök Dick Morris politológus tanácsai alapján gondolta így, aki arról is biztosította őt, hogy Biden „túl öreg és túl sokat hibázik” ahhoz, hogy legyőzhesse őt, ezért kénytelenek lesznek őt visszaléptetni. 

A könyv – amelyhez a szerző összesen 150 embert interjúvolt meg, két alkalommal Trumppal is találkozott a volt elnök mar-a-lagói villájában – augusztus 10-én kerül majd a könyvesboltokba.

 

Összesen 23 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés