„Miniszterelnökként mit fog csinálni?” – beleállt Karácsonyba a DK-szimpatizáns Facebook-oldal

2021. június 8. 14:45
Elmegy korrepetálásra? – tette fel a kérdést a DK-t támogató Europálya nevű Facebook-oldal, amely nem először támadja Dobrev Klára előválasztási riválisát.

Ismét beleállt Karácsony Gergelybe az Europálya nevű, a DK-t és Dobrev Klárát támogató Facebook-oldal. A minap posztoltak róla, hogy a főpolgármester nem volt hajlandó válaszolni a Deutsche Welle riporterének, aki a napokban próbált Karácsony Gergellyel angolul, vagy németül interjút készíteni. A Párbeszéd társelnöke elutasította a felkérést, még úgy is, hogy Bohár Dániel, a Pesti Tv Riportere felajánlotta, tolmácsol neki.

„Elmegy korrepetálásra?” – kérdezte Karácsonyról az Europálya

Az Europálya ezzel kapcsolatban azt írta, Karácsony „nem tudottválaszolni. Hozzátették: „A baráti sajtó elutazott Magyarországra, hogy részt vegyen a Fudan elleni tüntetésen, és rövid interjút készítsen Karácsony Gergellyel. Ő azonban azt az egyszerű kérdést sem értette angolul, hogy mi volt a tüntetés oka, nem is válaszolt rá.

Nem bántjuk őt, kiváló főpolgármester, de

miniszterelnökként, ahol nemzetközi pályán kell majd tárgyalnia, mit fog csinálni? Elmegy korrepetálásra?

Egy kormányfő akkor alkalmas, ha nem egy, hanem több nyelven is ki tudja fejezni magát, van tapasztalata az államigazgatásban, hajlandó kommunikálni az emberekkel. Gergő kiválóan kiegészíthetné például Dobrev Klárát, hiszen Budapest vezetése az egyik legfontosabb feladat.

Együtt, csapatban, összedolgozva egy jobb Magyarországot teremthetünk! Hajrá Gergő Budapesten, hajrá Klára az előválasztáson!” 

Nem először támadják Karácsony Gergelyt

Az Europálya legutóbb még májusban tett közzé egy posztot arról, hogy Dobrev Klára öt nyelven beszél, hozzátéve, hogy „neki biztosan nem fog kelleni tolmács!” egyértelműen utalva arra, hogy  a DK miniszterelnök-jelöltje alkalmasabb az ellenzék közös miniszterelnök-jelölti pozíciójára, mint Karácsony Gergely, Budapest főpolgármestere. 

Összesen 111 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Gergő, én szóltam, hogy megint azt fogod mondani, hogy mi a f.....ért vállaltam el?
Aranyosak, kedvesek veled a szövetségeseid:-)))

Mit fog csinálni Karácsony? Mosolyogni és ostoba bekakilós pofákat vágni.

Ráadásnak ott van neki saját maga, akivel együtt kell élnie:-)
Nincs könnyű helyzetben:-)

Ez a szerencsétlen pojáca nem veszi észre, hogy bolondot csinálnak belőle.
A hivatalában 10-ből kilenc ember GaálJ-ék ellene dolgoznak, a folyamatos erodálásán, így készítve az utat Klárának.
De persze lehetséges, szociológus, miniszterelnöki tanácsadó, egyetemi tanár, hogy pontosan tisztában van a szerepével, de ez nem okoz gondot neki.
Azt reméli, Gyurcsánytól majd mégis leesik valami neki is, ha Klára befutna. Mert sokat tud és alkalomadtán kellemetlen lenne Ferenc seregély-sáskacsapatának, ha elkezdene "beszélni"...

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés