A vádak szerint (köz)pénzzel támogatta a Hamászt Hollandia külügyminisztere

2021. június 3. 18:58

Szalma György
Kontra
Hollandia liberális politikusai évek óta össztűz alatt tartják a magyar kormányt és Magyarországot.

„A holland külügyér pénzt küldött palesztin civil szervezeteknek. Persze nem a sajátját, hanem közpénzből élte ki a humanizmusát.

Hollandia liberális politikusai évek óta össztűz alatt tartják a magyar kormányt és Magyarországot. Ennek a támadássorozatnak volt az egyik eredménye a Sargentini-jelentés elfogadtatása is. Az iratban szereplő vádak mind egy szálig hazugságok voltak, azonban a háttérben megkötött politikai alkuknak köszönhetően sikerült keresztülvinni a megszavaztatását.

Áteröltették, a magyar kormány perre ment, az ítélet azonban nem Magyarországnak kedvezett.

Épp a mai nap, az Európai Bíróság elutasította Magyarország keresetét azt illetően, hogy a jelentés elfogadásának szavazatait szabálytalanul számlálták meg.

A magyar kormány azért vitte bíróság elé az ügyet, mivel ezen a szavazáson múlott a hetes cikkely szerinti eljárás, amely annyira fontos volt az EP liberális tömörüléseinek, hogy a szavazatszámlálás módszerébe olyan változtatást eszközöltek, hogy mindenképpen átmenjen a jelentés elfogadása. Ennek fényében meglehetősen nevetségesnek tűnik, hogy a Magyarország ellen indított uniós eljárások között szerepel a »választójogi rendszer működésének« a bírálata is. Azonban kénytelenek vagyunk elfogadni, hogy napjainkban

Így működik az EP napjainkban.

Csekélyke elégtétel, hogy az uniós számonkérőszék tagjait, a magyarok legfőbb kritikusait sorra kapják rajta azon, hogy szakmányban szegik meg a törvényeket és a sokat hangoztatott értékeket annyira tartják, mint a papírt, amire a Sargentini-jelentést nyomtatták. Az utóbbi időben több német politikus is megbukott korrupciós ügyekkel, ahogy a Fidesz véresszájú luxemburgi kritikusának is a törvény előtt kell felelnie, amiért lopja a közös pénzünket.

Így működik. Nem csak az EP, hanem a karma is.”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 14 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Ha összerakjuk, akkor itt valakik közpénzből támogatják az
anarchizmust. Mert a Magyarország ellen (is) folyó támadásoknak
szintén anarchisztikus jellege van. Anarchisták már a spájzban vannak,
sőt a konyhában nagykanállal esznek a húslevesből.


Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés