A dalai láma nem tulajdonnév, polgármester asszony!

2021. június 3. 7:29

Trombitás Kristóf
Vasarnap.hu
A baloldal baromságokat beszél és vetít sajátjai számára.

„Polgármester asszony vetít nekünk egy alaposat. Ugyanezzel a lendülettel megtehette volna, hogy a külhoni magyarság szenvedéseinek állít emléket egy-egy utcanévvel, de úgy tűnik, ez annyira nem jövedelmező ideológiailag.

A baloldaliság áldozati pózának ugyanis elengedhetetlen része, hogy nagyon messze, számunkra kimondottan érdektelen dolgokért tiltakozzon, míg a minket naponta érintő kérdéseket figyelmen kívül hagyja, de inkább azokat megbélyegezze. Gyakorta tüntettek Tibetben a székelyek, Hongkongban meg a kárpátaljai magyarok szabadságáért, így érthető polgármester asszony harcos kiállása!

De végül úgyis csak az marad, ami a lényeg: a baloldal baromságokat beszél és vetít sajátjai számára, mi meg vállat vonunk és csináljuk tovább az érdemi tevékenységeket.A baloldal tótumfaktumainak megbízásában ugyanis nem szerepel, hogy a választókat szolgálják. Mert ezzel a nekibuzdulással Baranyi a kerületi utak felújításába is belekezdhetett volna. Kevésbé mártír meló, mint duzzogva tüntetni, de a választópolgárok tán mégis többre tartanák.”

Kép forrása: MTI / Koszticsák Szilárd

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 140 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Kinek a pap, kinek a papné:-)

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés