Elfogták a monori gyilkost

2021. június 2. 7:55
Tapétavágó késsel ölt meg egy 73 éves férfit, két napon belül elkapták.

A nyomozók két napon belül elfogták a monori gyilkossággal gyanúsított férfit – közölte a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság kedden a police.hu oldalon. A közlemény szerint a 73 éves sértett lánya május 30-án tett bejelentést a rendőrségen, miután édesapját holtan találta monori otthonában. A rendőrök rövid idő alatt azonosították az elkövetőt, akit a 4-es főúton elfogtak, majd előállítottak.

A 20 éves férfi a kihallgatás során a bűncselekmény elkövetését elismerte,

panasszal nem élt. Elmondása szerint az áldozattal szóváltásba keveredett, a 73 éves férfi rátámadt, ő pedig védekezésképpen szúrta meg – több alkalommal – egy tapétavágó késsel. 

Azt állítja, pánikba esett

Állítása szerint annyira pánikba esett, hogy az öntudatlan állapotban lévő áldozatot az egyik helyiségbe rejtette, magához vette a kocsikulcsot, majd a sértett autójával elmenekült. A Pest Megyei Rendőr-főkapitányság különös kegyetlenséggel, a bűncselekmény elhárítására idős koránál fogva korlátozottan képes személy sérelmére elkövetett emberölés bűntettének megalapozott gyanúja miatt folytatja le az eljárást, egyben kezdeményezte a férfi letartóztatását – olvasható a közleményben.

(MTI)

Fotó: MTI/Mihádák Zoltán

Összesen 11 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

A halottal járó magyar emberölési ráta 0,8 se volt 2019-ben. Szerinbtem a statisztikai hivatalban van egy kemény mag, aki az ország lejáratásán dolgozik. Így kerül ki az Eustathoz 2, 2-körüli emberölési ráta hazánkról, amiben az emberölési kísérlet- tehát a halottal nem járó támadások is benne vannak. Miért így közöljük, ki ezért a felelős?

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés