Csupaszcsiga

2021. június 1. 9:44

Dippold Pál
Magyar Hírlap
Karácsony Gergely hetek óta tekereg itt előttünk hazugságból hazugságba.

„Nincs nyelvvizsga, nincs doktori, nem akar miniszterelnök-jelölt lenni, aztán mégis bejelenti indulását, összevissza hazudozik az önkormányzatok pénztelenségéről, zsarolgatni próbálja a kormányt mindenféle hamis váddal. A legújabb felmérések szerint a főváros lakói is kezdik felismerni, hogy rossz lóra, pontosabban meztelencsigára tettek. Karácsony népszerűsége és elfogadottsága még ellenzéki körökben is jelentősen csökkent. Azt pedig, hogy korábbi ígéreteit megszegve két év után – amit semmittevéssel töltött el posztján – átszállna miniszterelnöknek, a budapestiek mindössze negyede fogadja el.

Az is egyre nyilvánvalóbb, hogy néhány idétlen akción kívül a tehetetlen városvezetés nem csinált semmit. Zöldítés címén méhlegelőnek nevezett gaztengerekkel lepték meg és piszkolták be a várost, idióta rovarhoteleket építettek, környezetvédelmi megfontolásokra hivatkozva a bicikliutak felfestésével hatalmas dugókat idéztek elő. Meg persze a pénztelenségükről sopánkodva a városházán összegyűjtötték az országot majdnem csődbe taszító Gyurcsány-kormányt tanácsadói testület elnevezéssel. Ez a kommandó, akárcsak névleges vezetőjük, Karácsony, soha semmit nem fejez be, bele-belekap sok mindenbe, aztán, ahogy érdekei követelik, továbbáll. Akiket meg belevittek mesterkedéseikbe, azokat cserben hagyják.”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 23 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Elvtársak!!
Békén kéne hagyni Karácsonyt, mert nincs rossz reklám, csak reklám és minél többet lovagoltok rajta, annál nagyobb lesz az ismertsége és a népszerűsége.
Ez már egy nagyon régi bölcsesség, csak szólok.

Ne legyél ideges, mert mert megsérülnek az agysejtjeid, pedig csak kb. 3-4 van, úgyhogy nagyon kéne rájuk vigyáznod!!!

Bocsánat, hogy azt feltételeztem, hogy vannak agysejtjeid!!!
Példád is mutatja, hogy van élet az agyhalál után is!!!

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés