Exrendőrök lehetnek az aradi robbantás hátterében

2021. május 31. 8:24
Cigarettacsempészet áll a gyilkosság középpontjában.

A nyomok alapján nem baleset, hanem gyilkosság történt szombaton reggel Aradon, ahol Ioan Crișan helyi üzletember autója éppen akkor robbant fel, amikor tulajdonosa beült, és el akart vele indulni – közölte a Főtér. A lap hozzátette, hogy a helyi sajtó értesülései szerint a gyilkosság hátterében a cigarettacsempészet állhat, amelyben a rendőrség is érintett lehet, mivel exrendőrök állnak a háttérben.

Távirányítású robbanószerkezet

Hangsúlyozták: az értesülések szerint Crișan egy csempészcigaretta-szállítmánnyal kapcsolatosan adott tippeket a rendőrségnek, és talán ezért tettek bombát az autójába. Emlékeztettek, hogy az Arad megyei rendőr-főkapitányság még hétfőn tudatta, hogy lecsapott egy teherautóra, amelyben 600 kartonnyi csempészett cigarettát találtak. A sofőrnek sikerült elmenekülnie, és azóta sem találták meg.

A Főtér arról ír, hogy a teherautót bizonyos értesülés alapján Crișan cégének udvarára vitték cigarettástul. Egyértelműnek tűnik, írják, hogy

valaki bombát helyezett az üzletember autójába,

ennek nyomán a legfőbb ügyészség jelezte: átvette a nyomozást, és gyilkosság gyanúja miatt nyomoz az ügyben. A gyanú szerint a robbanószerkezetet a sofőrülés alá rejtették, és vélhetően távirányítással robbantották fel.

Kép forrása: Youtube-videó (Critik Arad)

Összesen 16 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Nálunk már régen Pintér Sándor a belügyminiszter.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés