Trump: Gyűlölik a saját hazájukat, akik most hatalmon vannak Amerikában

2021. május 30. 18:23
A volt elnök szerint az USA határvédelme volt a legerősebb, de egy hónap alatt olyannyira meggyengült, hogy most tízezrek özönlik el az országot.

„A határ katasztrofális állapotban van. A mi határvédelmünk volt a legerősebb, de egy hónap alatt olyannyira meggyengült, hogy most tízezrek özönlik el az országot. Közülük sokan börtönből szabadult bűnözők, jó néhány országból érkezve. Még a Közel-Keltről is jönnek, mindenhonnan jönnek” – hangsúlyozta Donald Trump volt amerikai elnök a Newsmax TV-nek adott exkluzív interjújában. Az interjút a HírTV mutatta be teljes terjedelmében Globál című műsorában.

„Az inflációval rossz dolgok történnek, változik a faanyag ára, felmegy a benzin ára is. Vegyük a benzint. Elnökségem idején kezdetben 2 dollár 87 cent volt egy gallon (1 gallon kb. 3,78 liter), ami magas árnak számított. Korábban volt már magasabb is, de nekem azonban sikerült 2 dollár alá szorítanom és végül 1 dollár 87 centre. Amikor távoztam, bőven 2 dollár alatt volt, most pedig lassan már 4 dollár. Ez durvább, mint bármely adóemelés” – mondta el az interjúban Donald Trump.

A teljes felvételt itt tekintheti meg.

Összesen 110 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés