Meghaladni a progressziót kell!

2021. május 26. 16:35

Pogrányi Lovas Miklós
Facebook
A pedofilok az elmúlt évtizedekben komoly érdekképviseletre tettek szert.

„A pedofilok az elmúlt évtizedekben komoly érdekképviseletre tettek szert. Kieszeltek egy trükköt: igyekeznek összemosni magukat a melegekkel. (Képzelhetjük, hogy normális gondolkodású homoszexuálisok ennek mennyire örülnek.)

Nem véletlen, hogy beszivárogtak a melegjogi mozgalmakba, és az sem véletlen, hogy már rég nem a homoszexuálisokról szól ez az egész hacacáré.

Azért jön jól nekik ez az LMBTQ+ fiktív identitáskategória, mert így veszélyes, ferde hajlamaikat egyszerű MÁSSÁGKÉNT tudják elfogadtatni.

Ennek a folyamatnak az úttörői a szélsőbalos ’68-as generáció tagjai. 1977-ben e társaság színe-java aláírta a beleegyezési korhatár leszállításáért indított petíciót a francia liberális sajtóban. A kiáltvány súlyát természetesen a SZAKÉRTELEM adta már akkor is, az aláírók között ott találjuk a kor ünnepelt pszichológusait, pszichiátereit. És természetesen a pszichopata, feleséggyilkos Louis Althussert is, akinek nyomában ott tülekednek a posztmodern filozófia úttörőit: Francois Lyotard, Felix Guattari, Michel Foucault, Roland Barthes, Gilles Deleuze, Jacques Derrida. El ne felejtsem megemlíteni a kor ünnepelt egzisztencialista filozófusát Jean-Paul Sartre-t és a feminista Simone de Beauvoir-t!

Daniel Cohn-Bendit (2014-ig zöld EP képviselő) a TV nyilvánossága előtt is beszélt az óvodás korú kisgyerekekkel való erotikus élményeiről, az alábbi képen ő látható 1982-ben, a nevezetes felvételen.

A Kossuth Rádióban Halász Zsuzsával beszélgettünk a Nap kérdése c. műsorban.

A felvétel az alábbi linkre kattintva hallgatható meg 18:33:15-től:

https://mediaklikk.hu/radio-lejatszo-kossuth/...

Meghaladni a progressziót kell!”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 13 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés