Karácsony és a Die Presse

2021. május 25. 10:39

Trombitás Kristóf
Facebook
Mivel is különb az elmondottak alapján Karácsony a 2010 előtti politikai elittől?

„Nem valami érdekes Karácsonynak a Die Presse részére adott interjúja, elég is belőle pár részlet:

– Orbán a világgazdaság fellendülésének köszönhette, hogy Magyarországon folyamatos volt a növekedés, míg a 2010 előtti »szociáldemokrata« kormánynak végre kellett hajtania »pár« megszorító intézkedést.

– Az EU nem szól bele elég hatékonyan (!) a magyar belpolitikába, ezért kanászodhattak el a magyarok, eleve az egész címe is az a cikknek, hogy »Az EU finanszírozza a hibrid rezsimet«. Ez a hibrid rezsim kifejezés, úgy tűnik, még mindig belépő a jobb körökbe. (A távolban felsír Filippov Gábor az elmaradt jogdíjakért.)

– A kormánnyal nem tudott együttműködni, ezért nem látta okát annak, miért ne indulna el az előválasztáson. Kénytelen, na.

Pontosan mivel is különb az elmondottak alapján Karácsony a 2010 előtti politikai elittől? Ugyanazt mondja, hiszen ugyanonnan érkezett.”

Kép forrása: Karácsony Gergely Facebook-oldala

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 25 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Hát, a szlovákok, csehek, lengyelek egész szépen fel tudtak futni, míg mi lemaradtunk az MSZP-SZDSZ kormány alatt. Pedig még a nemzeti vagyon részeket is szorgalmasan adogatták el. Az elvesztegetett időt nem is lehet behozni, pedig most éppen szépen fut a szekér.

A Colt azért kicsit fáj. Nem semmi, amit a csehek most meg tudtak lépni! jó, nálunk is van előre lépés, de azért szép lett volna. Colt volt, van, lesz, mégiscsak jobb lenne, ha nálunk volna.

Ennyi.

Elég a grafinokokat egymás mellé tenni.

Kezdhetjük a GDP-növekedéssel.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés