Sátáninak tartanak

2021. május 23. 11:23

Perintfalvi Rita
Facebook
Ha ez sátáni, akkor tényleg olyan sátáni lehetek, mint a Mester.

„Hát nem egy ilyen posztot szántam pünkösdi posztnak. De pünkösd az egyház születésének napja, és én hiszek abban, hogy pont az egyházban spirituálisan és szexuálisan bántalmazott emberek kiáltásának meghallása indíthat el egy olyan folyamatot, ami végre felrázza az embereket abból a hipnózisból, amibe a politika által manipulált kereszténység juttatta őket. Ők azok, akik engem sátáninak tartanak. Számítottam erős indulatokra a könyvem megjelenése kapcsán, de hogy ez már a megjelenés előtt gyűlöletkampányba fordul, azért azon még én is meg vagyok lepődve.De azért visszakérdeznék, ha már itt tartunk. Pontosan mi az, ami az áldozatokkal való munkámban sátáni?

– Az a sátáni, hogy gyógyító beszélgetéseket folytatok olyan túlélőkkel, akiket egyházi /hívő ember még soha nem hallgatott meg értő szívvel?

– Az a sátáni, hogy felolvad a traumák jege és végre tudnak beszélni, s így előbbre juthatnak a gyógyulás útján?- Az a sátáni, hogy a beszélgetéseink során oldódik a szégyenük, az önvádjuk és öngyűlöletük?

– Az a sátáni, hogy amikor velem együtt vannak végre újra teljes értékű embernek érezhetik magukat, nem egy szennynek, mocsoknak, akinek jobb lenne inkább nem is léteznie?

– Az a sátáni, hogy a sok párhuzamos történet meghallgatása megtanított nekem szenvedésük olyan mély megértésére, hogy akár 2-3 szó, vagy egy mondat elhangzása után tudok olyat mondani, ami gyógyító, vigasztaló, erőt adó?

Hát, ha ez sátáni, akkor tényleg olyan sátáni lehetek, mint a Mester. Róla is pont ugyanezeket mondták, a Belzebúbbal cimborál, onnan származik az ereje is. Azok mondták ezt róla, akik képtelenek voltak megérteni a szeretet olyan radikalitását, ami soha nem azt méricskéli, hogy mások mit mondanak róla, hanem csak megteszi azt, amire a lelkiismerete hívja. Én ezt teszem nap mint nap. Ha ezt ti sátáninak tartjátok, akkor legyen! Rólatok, ahogy rólam is Odafönt ítélnek majd....”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 90 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Felsorolásod szerint az ÁVH-s kihallgatótisztek sem voltak sátániak.

Halott vallás? Csak annyi, hogy most nincs előny a kereszténységből. Napi hitvallás van és ha kell akkor hitvallók leszünk. Készenállunk.

De sohasem leszünk olyanok, mint amit elvársz tőlünk.

Hubzmg. Ez nagyon beteg.

Elég, ha nem a Sátánhoz, hanem csak egy kis krampuszhoz hasonlítanak?

Ha nem vársz el semmit, akkor mit pofázol bele?
Én pl. biztosan meghalnék érte.
Az persze más dolog, hogy állandóan törzsi vallásnak láttatják a kereszténységet, pedig nem az.

Én ezt sem mondanám, sőt. Aki templomba jár sem biztos, hogy keresztény.
Valaki hitét és buzgóságát megítélni nem tudod. Aki megteszi, az vagy tudatlan, vagy öntelt, vagy gonosz. Nincs több opció.

Csak önimádónak, aki ebből következően rosszul tűri az ellentmondást.

Nem igazán értem, hogy ezzel mit akarsz mondani, de szerintem nem értetted,amit írtam.

Szerintem inkább a könyvét akarja ránk tukmálni...

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés