Mindenki kezdjen azonnal zárást követelni

2021. május 20. 14:19

Hont András
Facebook
A kormány nem fog további nyitásokba kezdeni, amíg föl nem újítják ezt a műsorszámot.

„Esdekelve, sírva kérem a tévéstúdió-szakértőket, a járványújságírókat, a pedagógus-szakszervezeteket, a mama kedvence-diákmozgalmakat, a kiöregedett értelmiségi gruppie-kat és nem utolsósorban az ellenzéki politikusokat, hogy most, hogy itt a szokásos szerda-csütörtöki megtorpanás, kezdjenek azonnal zárást követelni, mert a kormány nem fog további nyitásokba kezdeni, amíg föl nem újítják ezt a műsorszámot, noha a jelenlegi korlátozások fönntartását nem indokolja semmi. Amennyiben elfelejtették volna, súgom a címszavakat: »berobban«, »nem dőlhetünk hátra«, »negyvenedik hullám«, »borneói mutáns«, »szennyvíz-koncentrátum«, »mindmeghalunk«.”

Nyitókép: MTI/Balázs Attila

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 72 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Holnap Orbán Viktor bejelenti a további nyitásokat, hiszen számításaik szerint pünkösd hétvégén elérjük az 5 millió beoltottat. Hurráááá!!!!

Félreértitek Hont Andrást. Csak arra akar rávilágítani, hogy elkezdődik a nyitás, ilyenkor az ellenzék zárást szokott követelni. Amikor zárunk, akkor viszont nyitásért pampognak.
Mindennek az ellenkezőjét.

Nem tudom, de tegnap pl. feltörölte a padlót a SpriritFM-ben a véresszájú bolsevik MZP-vel. Na utóbbi vergődése pl. elég vicces volt.

Hallgattam, rádióműsor.
Podcast oldalakon is fent van.

Hont keményebb az ellenzékkel, mint a kormánypárt.
Szinte elszívja a levegőt előlük.
Gyors, szellemes, üt és talál.
Kezdem kedvelni.

Valóban nem lehet hátra dőlni, szerintem túl gyors a nyitás. Lagzikra mehetnek majd az oltatlanok is, ebből nagy baj lehet hamarosan.

Nagyszabású tüntetésre lenne szükség a bezárásokért, amin csak a DK által kiadott oltatlansági igazolvánnyal lehetne részt venni.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés