A Humen megbízásából kerültek ki LMBTQ-plakátok Ferencvárosban

2021. május 19. 11:41
A Ferenc téren érzékenyít a Humen.

Fotósunk épp a Ferenc téren vágott át magánügyben, amikor belebotlott a plakátokba. A plakátok feliratai alapján a Humen megbízásából készült a kampány, amelynek jelmondata: „Én is ember vagyok!”

Baranyi Krisztina polgármester kerületében korábban felállítottak már egy szivárványszínű BLM-szobrot is.

Fotók: Földházi Árpád

Összesen 163 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Nem. Az háborít fel mindenkit, hogy hazugságokkal plakátol a lobbitok. És a hazugságok egyben rágalmak is. Nem hiszem, hogy Magyarországon atrocitások érik a közösségetek tagjait, legfeljebb, ha szándékosan provokálnak alacsony intellektusú személyeket.
Engem viszont gyerekkoromban rendkívül sok inzultus ért a cigányok részéről, amiről nem hogy nem beszél senki, de még a témát felvetni is bűn azok szerint, akik ezeket a homokos plakátokat tolják.
Végül egy kérdés: miért tartjátok szükségesnek, hogy a természetes késztetéseik alapján a szexualitás felé még egyáltalán nem forduló óvodásoknak, kisiskolásoknak a képébe toljátok ezt a fajta szexizmust?

Elutasítunk e beteg emberek elleni bármely támadást, de ettől még az abnormitás abnormitás marad. Elutasítjuk tovább e plakátkampány manipulatív jellegét, ahogy egy szélsőséget egy másik ellen ki akar játszani.

Szánalmas vagy. A hazugság, amit a modellek szájába adtatok.
Egyébként a kontextusból kiderül. Valószínűleg te sem vagy annyira idióta, hogy számodra ez homályban maradt, mégis inkább érvelési hibát alkalmazol, ahelyett, hogy válaszolnál a feltett kérdésemre.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés