Bús Balázs: Karácsony és Szabó Tímea luxus lakóparkot építenének Mocsárosdűlőn

2021. május 18. 13:16
Bús Balázs szerint a Mocsárosdűlő egész területét meg kell védeni.

Bús Balázs közösségi oldalán posztolt a Mocsárosdűlő ügyében. Ismert: Szabó Tímea azzal kampányolt Facebookon, hogy Karácsony Gergely megvédte a zöldterületet, mind a 650 ezer négyzetkilométert (Magyarország teljes területe 93 ezer négyzetkilometer, Budapest területe pedig 525,2 négyzetkilometer).

Bús Balázs szerint ez nem más, mint egy kommunikációs trükk, a célja pedig az, hogy a Karácsony vezette városvezetés Mocsárosdűlőről leválasszon egy 268 ezer négyzetméteres területet, ahol luxus lakópark épülhetne. Bús leszögezi: Óbuda számára kiemelten fontos a Mocsárosdűlő, ezért a teljes területén fenn kell tartani a változtatási tilalmat. Ennek érdekében Óbuda petíciót is indított.

Nyitókép: MTI/Balogh Zoltán

Összesen 61 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Azok után, hogy KamuGeri nemlétező Moderna vakcinával oltott volna, miért nem vagyok meglepve, hogy ez a megvédés ugyanolyan blöff?

Válaszolnál arra az egyszerű kérdésre, hogy ha nincsenek vele hátsó szándékaitok, akkor miért csak egy részét soroltátok át? Miért nem az egészet?

Nem. A kérdés az, hogy miért csak ennyit! Miért nem az egészet, ha annyira nem igaz, amit Bús állít?

Akkor miért nem az egészet? Bús éppen arról beszél, hogy míg ők nem építették be, addig ti kommunikációs trükkel fogjátok a maradékot beépíteni. Amit nem cáfol semmi. Sőt!
Emlékeztetlek arra, hogy simán hazudoztok, de a fidesztől még nem láttam olyat, hogy ígért valamit és annak az ellenkezőjét tette volna. Ti, simán.

Egy fenét. Megint azt csináljátok, amit szoktatok. Azt hazudjátok, hogy nem épűl meg.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés