Gergő, rám számíthatsz!

2021. május 17. 14:39

Ujhelyi István
Facebook
Karácsony Gergely tudása, tapasztalata és embersége jobbá fogja tenni Magyarországot.

„Ha van valaki, aki végre megnyugvást hozhat ennek a szellemi polgárháborúba sodort országnak, akkor Karácsony Gergely az. Ha van valaki, aki nyitottságával és – sokat támadott, de épp kiemelkedő értékének számító – kompromisszumkészségével végre be tudja temetni a narancsvihar után maradó árkokat, akkor Karácsony Gergely az. Mert jövőre nem egyszerű kormányváltásra, hanem korszak- és rendszerváltásra van szükség. Az ország és a nemzet újraegyesítésére, a haza testét csontig rágó kevesek elküldésére. A Karácsony Gergely által hivatkozott 99 százalék nem jobb vagy baloldali. Hanem egyszerűen magyar. Mi, mindannyian. Pontosan tudom, hogy a Fidesz felső köreiben is sokan vannak, akik már szégyellik, hogy a nevüket kénytelenek adni ehhez a dúláshoz, az urizáló rabláshoz. Pontosan tudom, hogy a Fidesz támogatói között is hányan émelyegnek a NER-elit műanyag-arisztokráciájától, a közpénzen vett luxustól, az olcsó emberek drága kirakatéletétől. Ezt az 1 százalékot, a rabló elitet kell jövőre leváltani és pihenőre küldeni, a 99 százalékban pedig mindenki másnak helye van: mert az ország újraegyesítéséhez mindannyian kellünk. Végre vége lesz a szétszakítottságnak.

Olyan országban akarok élni, amelyet Karácsony Gergely vezet. Mert tudása, tapasztalata és embersége jobbá fogja tenni Magyarországot. Mondhatják, hogy elfogult vagyok, hiszen tizennégy éves korunk óta ismerjük egymást, a debreceni Tóth Árpád Gimnáziumban évfolyamtársak voltunk. De ez több egy régi barát támogatásánál. Hatgyermekes családapaként, az Európai Parlament magyar képviselőjeként, büszke szociáldemokrataként és büszke magyar hazafiként állok be Karácsony Gergely miniszterelnök-jelölt mögé és csatlakozom az általa meghirdetett 99Mozgalomhoz. Gergő, rám számíthatsz!”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 95 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Miért ne számíthatna, amikor az mszp támogatja Karácsonyt.

A cselédtempót úgy hívják Ujhelyi István.

,,Gergő, rám számíthatsz!,, ha a kést a hátadba akarják döfni.
Látod az MSZP leépítését is milyen jól megoldott és a hátunkon bevittük a DK-át az országgyűlésbe.

Amikor egy bal-libes azt mondja:
Elvtárs! Rám számíthatsz, akkor a válasz csak annyi: Jaj...

Rám mondjuk nem. Akkor ez 1:1

Lefety Lóránt, a jó öleb.

A napokban egy tehetséges, szimpatikus, egyébként cigány származású vállalkozóval beszélgette, 22-ről. Rövidre zárta a témát, azt mondta, hogy Orbán Viktor addig lesz miniszterelnök, amíg szeretne az maradni.

Magam is így látom, különösen Orbán Viktor és az ellenzéki politikusok, aspiránsok felkészültsége, intellektusa, tudása, jövőképe összehasonlításában.

Amikor a kutyámnak azt mondom, hogy DK, MSZP, LMP, PM, Jobbik , egyből begurul, s morog rám, még a jutalomfalattal sem tudom megbékíteni.......

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés