Trans Star Wars – az Alapjogokért Központ szemléje

2021. május 17. 9:55

Alapjogokért Központ
Alapjogokért Központ
Az Alapjogokért Központ szemléje a politikailag korrekt hírekről.

Az Alapjogokért Központ szemléje

 

„Hűséges olvasóink jól tudják már, hogy a messzi-messzi galaxisban egyre furcsább lények jelennek meg. A nemrégiben megjelent új Star Wars Bad Batch rajzfilmsorozata sem kivétel ez alól. A rajzfilm egyik karaktere ugyanis lehetséges, hogy transznemű. Ráadásul Omegáról, a Köztársaság klónjáról még az is kiderülhet, hogy homoszexuális. Nem csoda, hogy a Kaminón több millió férfi klón után végre valami izgalmasabbra vágytak a tudósok és legyártottak valami egészen mást. A változatosság gyönyörködtet, ugye.

Végre kiderült, hogy mi a tartós házasság titka. Kitől mástól tudhatjuk meg a rejtélyt, ha nem Bill Gates-től? A dollármilliárdos ugyanis még 1997-ben arról egyezett meg feleségével, hogy évente egy hétvégét eltölthetnek szeretőjükkel az egyik tengerparti házukban. Ez persze még nem a nyitott házasságot jelenti, csak egy előre mutató kezdeményezés. A Yahoo ezért ajánlja mindenkinek, elvégre a Gates házaspárnak is bejött és nem lett válás a vége. Ja, de.

Nem megfelelőképp újították fel a Disney Worldben a Hófehérke történetét bemutató élményvasútat. Persze az attrakció szebb megvilágítást kapott, meg jobb animációkat. Egy ennél sokkal fontosabb dolgot viszont érintetlenül hagytak: ez pedig a mese befejezése. Hiba volt. Hófehérke ugyanis a felújítás után sem egyezett bele az őt felébresztő abuzáló csókba. Lehet nem is akart felkelni álmából, de pláne nem arra, hogy egy fehér heteroszexuális képződmény molesztálja. Ideje lenne új, haladóbb befejezést találni ennek a mesének is.

Egy édesanya elveszítheti gyerekfelügyleti jogát egy politikailag inkorrekt kerti dekorációs tárgy miatt az USA-ban. A nő kocsifeljárója mellett egy fa tövében ugyanis van egy kő, amelyet a konföderációs zászló képe díszit. A gyermek apja szerint ennek a jelenléte a kertben nem teszi megfelelővé a helyet a gyerek felnevelésére. A bíróság természetesen elfogadta az érvelést, és amennyiben a kitűzött határidőn belül nem távolítja el a követ az édesanya, az apának ítélik a felügyeleti jogot. Tanulság: nem kéne rasszista jelképeket tartani a kertben sem.

A Biden-adminisztráció újraindítási csomagja a vendéglátósok között aszerint tesz különbséget, hogy milyen elnyomott kisebbségekhez tartoznak. Tehát a szövetségi támogatások igénylésénél a sor végére kerülnek azok a vállalkozások, amelyek fehér, heteroszexuális férfiaké. Egészen elképesztő, hogy egyesek úgy osztanák el a támogatási összegeket, hogy mely vállalkozásnak mekkora volt a bevételkiesése. Nem volt elég, hogy a fehérek évtizedekig elnyomták a feketéket, most még a segélyeket is lenyúlnák. Szégyen.

Heti gyűjtésünkben arról is olvashatnak, hogy szülőként mit kell tenni, ha gyermekünk a rossz mosdót használja, továbbá arról is, hogy nem mindenki lelkes a Starbucks társadalmi népnevelésétől.”

A teljes szemle itt olvasható

Összesen 11 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés