Gyurcsány Ferenc: Dobrev Klára szakértelme vitathatatlan, nyelvtudása drámaian széles

2021. május 17. 19:51
„Én ragasztója vagyok abban az értelemben annak a tábornak” – mondta a gyurcsányozásról a DK elnöke a jobboldalra utalva.

Az ATV Egyenes Beszéd vendége volt Gyurcsány Ferenc, aki többek között mai parlamenti felszólalásáról, az ellenzéki előválasztásról, Dobrev Kláráról is beszélt.

„Dobrev Klárának van egyedül államigazgatási tapasztalata, ez vitathatatlan, valamint szakértelme jogászként és közgazdászként is magáért beszél, nagy párttámogatás és erős nemzetközi háló áll mögötte” – mondta a DK elnöke a feleségéről, aki nemrég jelentette be, hogy indul az ellenzéki előválasztáson.

Neki, mint a DK elnökének a jelöltje Dobrev Klára, nem azért, mert Karácsony Gergely képességeit kétségbe vonná, hanem mert szerinte Dobrev a legjobb jelölt – tette hozzá Gyurcsány, aki valószínűleg érezte, hogy

a nyelvtudással odaszúrt Karácsony Gergelynek is,

aki gyakorlatilag több napja állandó magyarázkodásra kényszerül, miután kiderült, hogy nincs államilag elismert nyelvvizsgája semmilyen nyelvből.

Szerinte világos a helyzet: a Fidesz oldalán a „gyurcsányozás” a saját táboruknak szól, nem az ellenzéknek. Ugyanis az ellenzéki szavazók oldalán nincs Gyurcsány-kérdés, hanem Orbán-kérdés van. Azért csinálja ezt a Fidesz,mert a másik oldalon pedig Orbán-kérdés nincs, hanem Gyurcsány van. „Én ragasztója vagyok abban az értelemben annak a tábornak” – mondta saját maga szerepéről a volt miniszterelnök.

„Végtelenül korrekt, bizalmat teremtő tárgyalások vannak a hat párt között. Eljutott odáig az ellenzék, hogy mindaz, amivel bélyegezte őt a Fidesz az lepereg róla” – jelentette ki Gyurcsány Ferenc, aki az előválasztási várható eredmények kapcsán kijelentette, hogy nem lehet tudni, hogy a résztvevőknek mi lesz a preferenciája. Valaki nyerni fog, de mindegy ki, mert akkora az Orbán-ellenes hangulat, hogy bárki le tudja váltani a miniszterelnök-jelöltek közül – vélte. De

arra a kérdésre, hogy ki tudna a legjobban kormányozni, szerinte Dobrev Klára a válasz.

Gyurcsány szerint a közös miniszterelnök-jelöltnek egyszerre kell kompromisszumkésznek, és nagyon keménynek lennie, és erre Dobrev alkalmas, hiszen érti ezt. Azt is kijelentette, hogy őket a személyükben nem zavarják a másik oldalról érkező támadások.

A DK elnökét az izgatja, hogy egy reménybeli új kormány hogyan tudja majd jól igazgatni az országot, ezért a párton belül egy szakmai csoport dolgozik azon, hogy milyen tanácsokat tudna adni a jövőbeli miniszterelnöknek. Kampány kapcsán Gyurcsány kijelentette, hogy őt nem érdeklik más emberek hálószoba titkai, a korrupciós visszaélések viszont igen, abban kemények lesznek.

Nyitókép: Facebook/screenshot

 

Összesen 234 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Nem azt mondták, Feri.

Szerintetek ki lenne jobb ellenzéki jelölt, jobboldali szemszögből? Dobrev vagy Karigeri?

Dobrev elvtársnőnél nem a nyelvtudás a baj.

Az Apró klán.

Hát akkor az előválasztáson Klárára kell szavaznom. :D

"őt nem érdeklik más emberek hálószoba titkai"

aha, persze, azert orommel vajkaltatok benne Borkai meg Szajjer eseten

Nem történt semmi csoda. Karácsony kb annyi szavazatot kapott, mint amennyit Demszky szokott volt kapni. Judapest libsi.

Ennek ellenére az ország már 1998-ban lényegében ezen bagázs ellenében szavazott. 2002-ben és 2006-ban még volt médiafölényük ezeknek a pondróknak. Most már nincs.

Megfigyeltem, hogy az idegen hatalmak ügynökeinek drámaian széles a nyelvtudása.

Az 1 mázsa kokainta fővárostól, Pristinától 16 kilométerre délre található Lipljan városában foglalták le egy teherautó rakterében. "Rejtett megfigyelési eszközök felhasználásával követték a drogszállítmány útját Brazíliából Olaszországba, majd az albániai Durres kikötőjéből egészen Koszovóig" - mondta Aleksander Lumezi koszóvói főügyész sajtótájékoztatóján. Hozzátette, hogy jelenleg azt vizsgálják, hogy a kábítószer célállomása Koszovó, vagy egy másik ország lett volna. Koszovót bűnözők tranzitországként használják a többi között a Közel-Keletről a nyugat-európai országokba irányuló kábítószerkereskedelem számára.

2008-ban Klára szakértelmét láthattuk? És ha Klára szakértelme vitathatatlan, mire kell Karácsony? Ő lenne az aki majd megjeleníti ezt a szakértelmet, és majd elviszi a balhét?

Válaszok:
pollip | 2021. május 19. 7:44
pollip | 2021. május 19. 7:45

Tarlós 2006-ban! kapta a legtöbb szavazatot. Csak Demszky kicsit többet kapott.

Gondolj csak bele! Mindazok után, ami történt az őszödi beszéd kiszivárgása után.

Gondolj csak bele, ha Dobrev lesz a miniszterelnök, Gyurcsány lesz a first lady.

Hogy miről szól majd 22? Hát arról, hogy mi zsidók, képesek leszünk-e a nácikkal karöltve visszajutni a hatalomba, be tudjuk-e bizonyítani, hogy buta gojok százezreit csak mi tudjuk igazán befolyásolni, eredményesen manipulálni ahhoz, hogy végre visszaülhessünk a zsíros bödönhöz, hogy bemutassuk ország-világ előtt, hogy gojok millió nélkülünk valóban genetikailag alattvalók, kipcsákok, büdös lábú parasztok.

Csak a tisztázás végett, a zsidóság mindig is gyökértelen, korábban Moszkvát, most Brüsszelt, a globális nagytőkét kiszolgáló, végtelen agresszív, a nemzetet eláruló részéről beszélek.

Viszont mesteriek a média terén, az RTL népét, a gondolkodásra képtelen, de a napi gyűlöletre annál fogékonyabb gojokat látható sikerrel kezelik, terelik a szavazófülkébe. Holott egymás között, otthon csak maró gúnnyal illetik a tizediken lakó, DK-s szavazó Józsit és társait is.

22 a magyar, a cigány, a zsidó és a többi itt élő ember érettségi bizonyítványa lesz. Felismerik-e, hogy a balliberális ellenzék a globális kottából játszik, s feladatuk az ország, a családok, a vallások, a kultúrák, a biztonság, a megélhetés felszámolása.

Igen, az Európai Egyesült Államok ördögi terve Lipócia felszámolását is jelentené. Ki kell közösítenünk magunk közül a hazaárulókat, a rombolókat - lásd Karácsony, II.ker. polgármester, s persze a hosszú a sor - , s persze a Fidesz politikusainak, médiájuknak is végre komolyan kellene venniük, hogy háború van.

Kádár alatt a zsidó értelmiség a bölcsebb útját választotta a hatalom gyakorlásának, Csermanek ült a kirakatban, Aligán nyugati filmeket nézhetett, békésen sakkozhatott, Május 1-én elmehetett a Cérnagyárba kezet fogni a munkásokkal, Aczél és a többiek vezették az országot.

Karácsony egy második Csermanek variáns, egy végtelenül felkészületlen, mindenre alkalmatlan csicska, Klára valóban felkészült jelölt, de családi szégyenfoltja a mélybe rántja, de ami igazából életveszélyes minden itt élő ember számára, a nemzetközi nagytőke iránti mély elkötelezettsége, a nagytőke globális politikai játszmáinak feltétlen kiszolgálása, a nemzeti érdekek lábbal tiprása.

A józan emberek számára - magyar, zsidó, cigány, német, s a többiek - a nemzet, saját szubkultúráink, vallásaink, családjaink fennmaradása érdekében vitális érdek Orbán Viktor 22-es győzelme. Orbán Viktornak van egyedül a nemzet számára járható víziója.

Gyurcsány a ragasztóanyag...egy nemzetközileg is alátámasztottan bukott, tehetségtelen egykori miniszterelnök. Sokan mondják, hogy tehetséges, mert összekovácsolta az ellenzéket. Mindez szerintem nem Feri képességeit támasztják alá, hanem az ellenzéki politikai mező szegénységi bizonyítványa. Szakmailag, emberileg silány, megvásárolható, gerinctelen , hataloméhes zsoldosok gyülekezete, ezekkel könnyű.

A zsidóságára csak büszke lehet bárki is, miként büszke lehet arra, hogy katolikus, református, vagy bármi más. Csak a zsidóság alapján ne ítélj, az igazi veszély, hogy Klári és férje , minként a balliberális politikai elit a globális nagytőke kezében van, s elárulja a közös nemzeti érdekeket.

Azt már jogosan szóvá teheted Te is, vélhetően nem vagy zsidó identitású ember, hogy a zsidóság egy része történelmi visszatekintésben is nem a nemzet érdekeit képviselte. De elárulta saját zsidóságát is, sokan meg is tagadták azt. Ezekkel a tagadókkal, árulókkal van nekem is bajom "családon" belül.

Köszönöm,hogy Te érted, miről írok. nem gyalázok senkit sem, csak megosztom a mi köreinkben sajnos majdnem általánosnak mondható életérzést. S nem búcsúzom senkitől sem, erről nem írtam. Nem készülök elköltözni sem, 22-ben győznie kell a normalitásnak, ezen kell naponta dolgoznunk.

Kláriék már szervezik a csapatot, várják az ötleteket. Talán nekünk is mozdulnunk kellene végre. Itt is sok értékes javaslat merül fel, de a Paláverben is, s száll el minden az éterbe, a semmibe.

A két molett ellenzék a saját szakértelmének hiányát bizonyítja azzal, hogy adomentesse akarja tenni a minimálbért.

A két molett helyett: komplett
Bocs

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés