„Azt tették velem, amit a nagyok szoktak egymással”

2021. május 17. 8:38
Don Fortunato di Noto
Magyar Nemzet
Létezik pedofil büszkeség napja. Interjú.

„Mit tudhatunk a kontinens helyzetéről?

Félelmetes helyzetet festenek a rendelkezésünkre álló adatok. A 2019-ben közzétett hivatalos közlemény szerint Európában 18-19 millió gyermek szenvedett el nemi erőszakot. Ez egyúttal legalább 19 millió elkövetőt is jelent. Nemrégiben a német hatóságok egy gyermekpornográf tartalmakat terjesztő bűnszervezetet leplezett le, amelynek 400 ezer beteg elméjű pedofil felhasználója volt. A brit, az olasz, a francia és a spanyol hatóságok is hasonló drámai eredményekről számolnak be. Nem ringathatjuk magunkat továbbra is abba a tévhitbe, hogy a pedofília jelentéktelen dolog.

Kik az elkövetők? Szülők, rokonok vagy idegenek?

A pedofil ember nem elmebeteg, tiszta tudattal rendelkezik, azzal a különbséggel, hogy rendetlen szexuális vonzalmai vannak. Egyre gyakoribbá válik a pedofil anya fogalma is. Olyan anyák, akik személyesen követtek el szexuális visszaélést gyermekeiken, vagy állatokkal végeztették el ezt. A tavalyi évben 2682 újszülött esett saját édesanyja áldozatává. Felfoghatatlan, hogy egy édesanya hogyan fajulhat hasonló gyalázatos bűntettre. Egy olyan sötét és abszurd világ, hogy mi, szakértők is nap mint nap megdermedve állunk a valóság előtt.

Milyen hálózat segíti a pedofilt?

A pedofil nem elszigetelt személy, hanem szervezett világlobbik segítik a mozgásában. Strukturált bűnbandák, amelyek a világháló segítségével felbecsülhetetlen haszonra tesznek szert. A legabszurdabb, hogy nincs nemzetközi egyetértés abban, hogy a pedofíliát az emberiség ellen elkövetett bűncselekménnyé nyilvánítsák. A pedofil lobbik egyik legnagyobb ellenségét látják bennem. Ők a pedofíliát helyes dolognak állítják be, úgy vélik, csupán egy szexuális tabu, amely ledöntésre vár. Létezik például pedofil büszkeség napja. Mindent megtesznek tehát, hogy kulturális szinten elfogadtassák a létjogosultságát, azt állítva, hogy a gyermekek jóllétét szolgálja. Tragikus, hogy a pedofil lobbik nyomására nincs válasza a társadalmaknak és a politikának. A média elvétve beszél a jelenségről, nincsenek figyelemfelhívó kezdeményezések, iskolai programok, amelyek érzékeltethetnék, hogy milliók esnek áldozatul és sérült generációk élnek közöttünk.”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 18 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Kaleta MSZP / balos / kinevezett volt. A Fidesz kirúgta, amikor kiderültek a viselt dolgai. Ne hamisítsad a tényeket, még akkor sem , ha balos vagy.

A pedofília evidenesen ember-és gyerekellenes, de a / poszt /"modernitás" lényege, hogy nem ismer el semmiféle korlátot, mert mindent relativizál.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés