Márki-Zay így frankón mikor bolondult meg?

2021. május 16. 11:36

Trombitás Kristóf
Facebook
Egy bizonyos kategória Fegya meg Karácsony és egészen másik Hegedűs hadnagy.

„Nem ilyen szokásos, köznapi, gúnyolódó értelemben kérdem, hanem őszintén: mikor bomlott meg a csávó elméje? Egy dolog, amikor poénkodunk bizonyos politikusok elmeállapotán, de egy egészen másik látni valakinek a folyamatos leépülését, a hanghordozásával, mappájával és egyre ocsmányabb delirálásaival.

És ez az ember egy várost vezet, kétszer megválasztották, most az előválasztáson is indul, ott van a pakliban miniszterelnök-jelölt-jelöltként. Értitek, egy bizonyos kategória Fegya meg Karácsony és egészen másik Hegedűs hadnagy, aki éppen ezért is – már százszor mondtam – az egyik legvisszataszítóbb figura az ellenzéki oldalon.

És ráadásul látványosan bomlott. Ilyeneket volt képes kitermelni ez a csodálatos, baloldali politikai kultúra.”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 50 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Az első jel az lehetett, amikor azt hazudta, hogy az usa külügye meghívására utazik.......
Ez a hazugság kiderült, aztán megválasztották. Ezt nem gondoltam volna, mert aki ekkorát képes hazudni, más egyéb galádságra is képes.

Válaszok:
Google | 2021. május 16. 12:41
Megtalálta | 2021. május 16. 12:45

Lehet, hogy hipnotizalja a hodmezovasarhelyieket?
Laszlo Mengele Imrere a valasztasok elott en is ugy neztem, hogy vajon ki szavaz őrá, aztan ot valasztottak meg az emberek.
Vannak azert furcsa dolgok a koz eleteben. Jodolgukban is viselkedhetnek furcsan emberek...

Válaszok:
pollip | 2021. május 16. 16:01

Jópárszor hazudozott már előtte is.

Azt mondta, hogy az önkormányzat azért szereltetett fel térfigyelő kamerát a háza közelében, és hogy a Legrandtól azért rúgták ki, mert bejelentette az indulását a polgármesteri székért. Mindkettőről kiderült, hogy hazugság volt. A Legranddal már azelőtt megállapodott, hogy elválnak útjaik, illetve az önkormányzat már azelőtt döntött a térfigyelő kameráról, mielőtt az előző polgármester meghalt volna. Mielőtt egyáltalán kiderült volna, hogy időközi választást kell tartani Hódmezővásárhelyen.

Már akkor feltűnt az is, hogy nem nagyon veszik elő emiatt a hazugságai miatt, senki nem kéri számon, hogy mégis hogy állíthatott ilyeneket. Ez a figura gátlástalan. Egy pszichopata. Veszélyes lehet még a jövőben.

Válaszok:
pollip | 2021. május 16. 16:03

Niedermullert is megválasztották, miután az adósság megfizetése elől hazaszökött No-ból saját magának betegséget hazudva.

Igen, emlékszem.
A gyerekverés hogy fér bele a vásárhelyieknek?

Ugyanott van egy masik cikk is. Arrol szol, hogy Markizaj szerint a tanulatlan szegenyemberek szavaznak a Fideszre. (Na es, ha igy is lenne, ok nem is emberek talan?)
Tiszta szdszes trukk: azzal, hogy rajuk szavazol, a gyurcsanyi-felekre, azt erezheted, te is a jomodu, okos mokusok koze tartozol.
Reklamaciot pedig nem fogadnak el. Tomegbelovetes is lehet a vege.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés