Egy egyesület a kisiskolásokat is az LMBTQ-ideológiára nevelné

2021. május 16. 8:10
Pályázatot is kiírtak, amellyel egy Meseország foglalkozásterv-gyűjteményt szeretnének létrehozni.

A Vasarnap.hu arról ír, hogy a birtokába került egy levél, amely szerint a Demokratikus Nevelésért és Tanulásért Közhasznú Egyesület pedagógusokat, illetve más, kisiskolás korú fiatalokkal foglalkozó szakembereket igyekszik rávenni, hogy tanórák keretében ismertessék meg az LMBTQ-ideológiát. Azt javasolják, hogy ehhez elsősorban a Meseország mindenkié című mesekönyvet és az ahhoz készült foglalkozásterveket, óravázlatokat használják fel.

A „Mesés óratervek” című levélben azt írják, ezúttal olyan szakemberekhez fordulnak, akik gyerekcsoportokkal, fiatalokkal dolgoznak (például pedagógusok, pszichológusok, iskolai szociális munkások, hitoktatók, ifjúsági segítők stb.). Meghirdetnek egy pályázatot is három kategóriában: alsó tagozatos gyerekek, felső tagozatos diákok és a középiskolás korosztály számára várják a progresszív óravázlatokat. A beküldött anyagból egy Meseország foglalkozásterv-gyűjteményt szeretnének létrehozni, amelyet az Emberi jogi nevelők hálózata (EJHA-hálózat) online felületein hoznának nyilvánosságra hozni.

A pályázati felhívást tartalmazó körlevél bemutat néhány, már elkészült óravázlatot, melyeket az EJHA weboldalán tettek közzé. A foglalkozástervek célja, hogy segítséget nyújtson a Meseország mindenkié című LMBTQ-mesekönyvben található történetek iskolai keretek között történő feldolgozásában. Mint azt a nyilvánosan is elérhető dokumentum előszavában írják, a foglalkozásokkal a véleményüket felvállaló, önmagukért és másokért kiálló állampolgárok nevelését kívánják támogatni,akik nem tartanak attól, hogy ők esetleg mások az átlaghoz képest”.

Összesen 117 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

SOHA MAGYARORSZÁGON BALLIBERÁLISOK NEM KORMÁNYOZHATNAK.
Ez vár Magyarországra, ha folytatódik az EU-PC-maffia nyomulása.
Első lépésben kirabolják - újra a magyarok pénzét, - az így lebénított lakosság
folyamatos kiirtását magyarokkal - DK, MSZP, Momentum, Jobbik, Párbeszéd, LMP - végeztetik el.
"A 71 éves keresztény lelkipásztort Londonban a nyílt utcai szószékéből megbilincselték, letartóztatták „homofób kijelentések” miatt, miután a Bibliából prédikált: „szégyenteljesen” bántak vele - és „azt tette, amit a munkaköri leírása mond"
"A rendőrség közölte, hogy kaptak panaszokat, amelyek szerint a lelkész „állítólag homofób megjegyzésekkel élt”, és a közrendről szóló törvény alapján letartóztatták (a képen a letartóztatása előtt beszélő prédikátor) "


A Hadsereg álljon rá a halálkommandó - a Sorosok civiljei, bal-lib pártok, egyesületek, NGO-k személyeinek listába vételére.
Természetesen titokban tartva.
De ha kell, ha a helyzet odáig fokozódik:
MAGYARORSZÁG ADÓFIZETŐINEK JOGUK VAN
NÉV SZERINT ISMERNI AZ EU-PC-MAFFIA MAGYARORSZÁGI KOLLABORÁNSAIT

A józan ész nevében.
szívesen.

Hát, az oroszlánnal speciel baj van, a SAJÁT kölykét megvédi, a másét megöli.

Nem valami vonzó az állatvilág. Ez az érzékenyítés viszont életveszély. Az is fura és jellemző, h. a nyugati világ bajnokai űzik, máshol ismeretlen.

MINDEN eszközzel küzdeni kell azért, h. ez az életveszélyes métely ide NE gyűrűzhessen be. A magam részéről őszintén tiszteltem a Dúró Dórát azért, mert ilyen szemetet nyilvánosan égetett. Ez a legkevesebb.

Ha valaki "felvállalja a másságát", attól a "másság" még nem oktatandó. Adott egy normalitástól eltérő állapot, de ezek a Másság-ideológusok még terjeszteni, előhívni is akarják a nem-normalitást. A szabadságra ne hivatkozzanak, mert a szabadság felfogásuk is téves.

Az USA állami iskoláiban bevezették és megkövetelik a
KRITIKUS FAJELMÉLET tanítását.
Minden kisgyerek szégyellje magát, legyenek pszichés szorongásai, legyen bűntudata olyan eseményekért, cselekményekért, amikor még a saját szülei sem éltek.
Természetesen a fehér keresztény gyermekek terrorizálásáról van szó, mégpedig kőkemény végrehajtással.

A gyerek nevelése minden szempontból a család dolga. Egy szarházi ne mondja meg, átnyúlva a család felett, hogy a gyerek mit gondoljon ezekről a dolgokról. A szarházi pedig nem azért az, mert LMBTQ párti, hanem azért, mert beleszól a család életébe. Egyébként, ha a LMBTQ elveket lehet óvodában, iskolában hirdetni, akkor más iskolákban legyen szabad elvetni is, hiszen állítólag világnézeti gondolati szabadság van.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés


Ajánljuk még a témában