Beállt az MSZP Karácsony mögé

2021. május 15. 13:54
A párt szerint Karácsony „modern, fiatal, 21. századi miniszterelnök” lenne.

Az MSZP azt írta szombati közleményében: országos elnöksége egyhangú döntésével Karácsony Gergelyt támogatja az MSZP és a Párbeszéd Magyarországért közös miniszterelnök-jelöltjeként a 2022. évi országgyűlési választást megelőző előválasztáson. Azért támogatják Karácsony Gergelyt, mert modern, fiatal, 21. századi miniszterelnöke lehet Magyarországnak. Olyan kormányfő, aki elkötelezetten támogatja és meg is valósítja az MSZP korszakváltó programját.

Az MSZP mindenkit arra kér, álljon Karácsony Gergely mellé

„Hisszük, hogy az MSZP-Párbeszéd közös miniszterelnök-jelöltje az előválasztáson elnyeri a többség bizalmát és a 2022-es kormányváltás után visszaépíti a jogállamot. Újra szabad lesz a sajtó, a törvény ismét mindenkire egyformán vonatkozik majd.

Karácsony Gergely és kormánya olyan esélyteremtő országot épít, ahol mindenki tehetsége és tudása alapján boldogulhat, ahol magától értetődő az elesettek segítése és a szociális biztonság megteremtése”

– fogalmaztak.

Kitértek arra: a jelenlegi főpolgármester „zöld és baloldali kormányfőként” óvja majd a természeti értékeket, és azért fog dolgozni, hogy a klímatudatosság, valamint a zöldenergia felhasználása minél szélesebb körben elterjedjen. Az MSZP mindenkit arra kér, álljon Karácsony Gergely mellé, „hogy Magyarországnak becsületes, tisztességes és hozzáértő miniszterelnöke legyen”. A hatalom embereit végre leválthatja az emberek hatalma, a jelenlegi főpolgármester pedig a béke és az építkezés kormányfője lesz, amiben az MSZP elkötelezetten támogatja – olvasható a közleményben.

(MTI)

Nyitóképen: Az MSZP társelnöke, Tóth Bertalan. Fotó: MTI / Szigetváry Zsolt

Összesen 12 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Az MSZP tovább ássa a sírját.

A balgák mind beálltak Karácsony mögé.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés