A dal erejével 0rbán ellen!

2021. május 14. 11:16

Kurtz ezredes
Kontra
0rbán napjai most már tényleg meg vannak számlálva, és remeg a félelemtől, hogy vége lesz.

„Most végre sikerült! Itt a sikerrecept! Annyi befuccsolt próbálkozás után megvan az, amivel igazán meg lehet rengetni egy velejéig korrupt, mocskos és alattomos rezsimet. 0rbán napjai most már tényleg meg vannak számlálva, és remeg a félelemtől, hogy vége lesz.A sikerrecept igazából nagyon régóta adott. Itt van egy félelmet nem ismerő előadóművész, aki vakmerően a hatalom szemébe mondja, hogy a varangykirálynak nem nyílik többé a sárga rózsa.

Baszódjál meg, KDNP, s külön Semjén Zsolt! Nem tetszik, nem tetszik, nem tetszik a rendszer! A haverok már nemsokára Londonba disszidálnak, amit lényegében 0rbán tett, amikor 2011-ben megreccsentette ezt a virágzó kis országot. Hirtelen elértéktelenedtek a muciológus diplomák, amit olyan bátran és menőn énekelt meg drumenbészre az a kopasz váccpáör kiscsaj, akiből azóta agresszív kopasz kamaszfiú lett.

Persze, nem voltunk mindig ilyen búskomorak. Nem volt mindig rossz a kedvünk, és nem voltunk kénytelenek ilyen melankolikus nótákat szerezni és előadni. Volt egy valaha szép kor, amikor a 0rbán még nem volt, illetve ellenzékből obstruált csak, és mi boldogan összeölelkezve, teli torokból fújtuk a köztársasági téri mámorban, hogy IGEN-IGEN!

Ha lesz még két-három ilyen dal, esetleg még a fent emlegetett mester, Bródy János is beszáll valami édes-bús nótával, az exindexTelex helyében simán meggondolnám, hogy a bebukott Lángoló Gitárok mintájára előjöjjenek valami forradalmian új zenei bloggal. 

Sajó vagy valamelyik kultúrmuci simán regelhetne Ajvékoló Gitárok címen. Ahogy most kinéz, nemhogy 2022, de '26, '30, és '34 után is aktuális lesz a téma. Gyakorlatilag egy permanens 0rbánbuktatás, amit az összes következő korosztálynak generációs élményként lehet majd eladni. Páratlan lehetőség lenne, igazán meg lehetne fontolni. Gyuri bácsi jobb napjain talán valami kis pénzt is adna rá.”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 26 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés