Karácsony átvág

2021. május 13. 15:42

Gajdics Ottó
Magyar Nemzet
Magas vagyok és kövér.

„Viszont nekem nincs a mások által vezérelt bizonytalan ember zavart vigyora a képemen. Ezt illett megjegyeznem, mielőtt leszállok Karácsony Gergely szintjére, a balliberális viccelődés éjsötét bugyraiba. Mert voltak ott komoly dolgok is, amelyek első ránézésre elsikkadtak a méretes otrombaság árnyékában. Egy illusztráció is kísérte a semmittevésbe beleszürkült főpolgármester hírhedt interjúját a The Economist című lapban. Ezen a tehetetlen teszetoszaságáról közismert magas és sovány ember a valóságtól teljesen elrugaszkodott módon úgy tesz, mint aki dolgozik: bontja azt a képzeletbeli talapzatot, amit az Orbán Viktor iránt érzett olthatatlan gyűlölet húzott fel a bomlott baloldali elmékben a »diktátor« több emelet magas szobra alá. Ugye, milyen vicces? De a lényeg a munkaterületet körbevevő kerítés szimbolikájában rejlik. Az ugyanis kísértetiesen hasonlít a migránsáradatot megállító határvédelmi műtárgyra, hétköznapi nevén a kerítésre. És ezt a kerítést jól láthatóan átvágta a főpolgármester. A felsértett védmű képét figyelve viszont rögtön sorjázni kezdenek a kérdések, amelyekből kikerekedne egy újabb interjú, bár erre a tutyimutyi, még nem is jelölt jelölt nyilván nem vállalkozna. Azért a magunk megnyugtatására tegyük föl mégis ezeket a kérdéseket.

Igaz lenne az a meglátásunk, miszerint a szedett-vedett hazai baloldal, ha valamilyen balsors következtében hozzáférne a kormányrúdhoz, azzal kezdené, hogy ledózerolná a kerítést a déli határon? Maguktól tennék ezt vagy parancsra? Mindig is azt gondolták, hogy a védekezésnek ez a módja felesleges, a migráció hasznos és támogatandó, csak politikai haszonszerzés céljából hazudták a választópolgárok képébe, hogy eszük ágában sincs kerítést bontani? Vagy ez a feltétele a külföldi segítségnek, amelyben bízva el akarják söpörni az »Orbán-rezsimet«? Ez az ára a sok hazaárulással felérő feljelentgetés figyelembevételének, a jogállamisági procedúráknak, a hetes cikkellyel fenyegetőzésnek az uniós elvtársak részéről? Mi vagy te, Karácsony Gergely? Egy brüsszeli dróton rángatott ostoba fajankó, egy koszlott kesztyűbáb Gyurcsány hórihorgas ujjain vagy egy velejéig romlott, hazug politikai kalandor, aki meggyőződésből szolgál idegen érdekeket? Nem lepne meg az sem, ha minden így egyszerre igaznak bizonyulna.”

Nyitókép: Kisbenedek Attila / AFP

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 51 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Karácsony egy marionett figura. A paraván mögött Gyurcsány mozgatja.

https://static2.bigstockphoto...

Fodor Gábor 1 évig volt oktatási miniszter, utána környezetvédelmi és vízügyi miniszter volt.

Azt hallottam, hogy lusta volt. Nem dolgozott semmit.

Nagy igazságokat mond és ír Gajdics Ottó. Hallgasd, olvasd és tanulj tőle!

Fodor Gábor mentségére, azt mondta a Csörtében, hogy ő is fel van háborodva azon, hogy Karácsony neki ment a Liget projektnek.

A gimiben mindenki kisz tag volt az ő korában. Általánosban, meg úttörő.

Igen, üldözték volna, ha nem lép be. Tanulj már történelmet!

Mindketten osztályidegennek számítottak a Kádár-rendszerben. Édesapja kulák származású volt, ezért az esztergomi ferences gimnázium után először a Mezőtúri Mezőgazdasági Technikumot végezte el, majd a Gödöllői Agrártudományi Egyetemre sikerült bekerülnie nagy nehézségek árán. Édesanyját az '56-os eseményekben való családi érintettség miatt gimnáziumba is nehezen vették föl.

Miféle nyolcvanas évekről beszélsz pintyőke?

Gajdics családját üldözték, Orbánét hol olvastad te idióta?
Igaz, hogy nem kérdeztem de, ha már odaìrtad a neved én is így foglak szólítani, hogy sutyerák. :)

Úgy látszik a matek is a gyengéd.

Nem kell mindig aláírnod a neved! Megjegyeztem elsőre is, hogy sutyerák.
Mások családjait nevezed férgeknek? A sajátodat hogy nevezed, te dk-s sutyerák?

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés