A transzjogoktól nőne a GDP?

2021. május 7. 18:33

Francesca Rivafinoli
Vasarnap.hu
Minden maniókaültetvény élére állítunk egy Chief Diversity Officert, és menten gejzírként csap föl a magasba a GDP.

„Fontos opusszal gazdagodtunk: a világmárkák alkotta „Open for Business” elnevezésű koalíció, amelynek zseniálisan eredeti célja (mit célja: egyenesen küldetése), hogy világszerte előmozdítsa az LMBT+ jogokat a vállalati szférában, külön „tanulmányt” készíttetett négy kelet- és közép-európai országról, köztük Magyarországról és Lengyelországról Az LMBT+ emberek elfogadása mellett szóló gazdasági érvek címmel (ahol „LMBT+ emberek” alatt természetesen ezúttal is az „LMBT+ napirend” értendő).

Már maga a fáradozás igen figyelemre méltó: a multicégek alkotta társulás két flakon Domestos legyártása (Unilever), két kártyás tranzakció feldolgozása (Mastercard) vagy két tubus Fenistil előállítása (GSK) közepette véletlenül pont a 2019-ben 4,9 százalékos GDP-növekedést produkáló Magyarországot találta meg, hogy filantróp indíttatásból levezesse, mennyire fontos lenne gazdasági fejlődéséhez a céges LMBTQ-sokszínűség előmozdítása. Még véletlenül se a -6,8 százalékos GDP-visszaesést elkönyvelő Iráni Iszlám Köztársaságon igyekeznek ekképp segíteni, vagy esetleg a nyomorult 0,3 százalékot felmutató Szaúd-Arábián, pedig az milyen vagány lenne már.

A 91 oldalas lobbiiromány (Az LMBT+ emberek elfogadása mellett szóló gazdasági érvek) eleve erős felütéssel indul: idéz mindenféle külföldi újságcímeket (többek között a legendásan „függetlenobjektív” Deutsche Wellétől), ahol negatív összefüggésben jelennek meg az említett országok az LMBT-ideológiával kapcsolatos politikájuk miatt. Ha jól értem, ez egy tudományos érv akar lenni: Ha a Los Angeles Times újságírója azt állítja kellő csúsztatással és kattintásvadász jelleggel, hogy „lengyel LMBT-személyek menekülnek hazájukból”, az kvázi bizonyíték arra, hogy a lengyel kormány felelőtlenül lejáratja az országot a Los Angeles-i befektetők előtt. Hisz elolvassák az LMBT-híreket, és rémülten visszahőkölnek. Mázli, hogy ezek szerint a Magyarországon egymás sarkát taposó beruházók mind analfabéták.”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 36 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Nálunk is próbál nyomulni a tetves buzilobbi.

Csak egy apró részlet a fent említett "tanulmányból":

"
HIV: A közép- és kelet-európai régióban a HIV sokkal elterjedtebb a férfiakkal szexuális kapcsolatot létesítő férfiak, mint az általános népesség körében. Badgett szerint ennek a magasabb aránynak a kulturális normákon alapuló megbélyegzés és kirekesztés lehet az oka. Ez különösen igaz Romániában, ahol a HIV elterjedtsége a férfiakkal szexuális kapcsolatot létesítő férfiak körében 18%.
"

Szóval, a következtetésük: a buzik közt azért magasabb a HIV pozitívak aránya, mert diszkriminálják őket.

És ezt nevezik tudománynak. Eszem megáll.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés