Maruzsa üzent a fiataloknak: No vakcina, no party!

2021. május 7. 12:34
A köznevelésért felelős államtitkár az operatív törzs pénteki tájékoztatóján üzent a 16-18 éves diákoknak.

Maruzsa Zoltán köznevelésért felelős államtitkár az operatív törzs pénteki tájékoztatóján azt üzente a 16-18 éves diákoknak: „Ne feledjétek: no vakcina, no party!”, majd hozzátette, hogy ezt a korosztályt egyébként Pfizer vakcinával fogják immunizálni. 

Az államtitkár arra is emlékeztetett, hogy péntek éjfélig várják a 16-18 évesek regisztrációját a vakcinainfo.gov.hu-n.

Elmondta még, hogy május 25. után lehet pótolni a ballagásokat, és hogy csak egynapos osztálykirándulásokat lehet tartani, az ottalvásra nincs lehetőség. 

Rendben mennek az érettségik

„Rendben folynak az érettségi vizsgák az egész országban” – jelentette ki az államtitkár. Maruzsa megjegyezte, hogy a járványügyi veszélyhelyzetre tekintettel a vizsgákat – néhány kivételtől eltekintve – írásban szervezik, május 3. és 25. között

1159 helyszínen várhatóan 112 000 diák ad számot tudásáról „a tavaly bevált egészségvédelmi óvintézkedések mellett”.    

A nem teljes körű felmérés szerint a részvétel szinte százszázalékos a vizsgákon, pontos adatok akkor lesznek, ha az intézmények a javítást követően az adatbázisban rögzítik az eredményeket – jelezte.    

Az államtitkár szólt arról is, hogy hétfőtől az általános iskolák felső tagozatos diákjai és a középiskolások is visszatérnek a jelenléti oktatáshoz, az egyetemeken és főiskolákon a rektor dönt a vizsgák rendjéről és arról, hogyan folytatódjon a gyakorlati képzés.

(MTI)

Fotó: MTI/Bruzák Noémi

Összesen 156 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

"Amellett a 2 éves KÍSÉRLETI időszak lejárta előtt meg AKARJA kapni az oltóanyagához a TELJES lakosság (0-99 év) oltásához a VÉGLEGES engedélyeket."

Ebből is látni, hogy demokráciákban az emberek degenerálódnak. A természeti népeknél, sőt még az állatoknál sem fordulna elő az, ami manapság a modern kor emberénél. Éspedig az, hogy saját utódjaikat hagyják, és veszélyeknek tegyék ki az alaposan ki nem próbált vakcinákkal, és fölösleges tesztelésekkel. Ha ez kétszáz évvel ezelőtt történik, hogy a hatalom valamilyen oknál fogva ráteszi a kezét és kétes veszélybe sodorja a gyerekeket, akkor az embereg villát fognak.

"Nem patkánynak kell jelentkezni. Hanem be kell fejezni a vírusterjesztést. "

És emiatt feláldoznád saját utódaid egészségét. Kisérleti vakcinákkal? Mert te veszélyben érzed magad? Vegyél fel űrruhát, de a gyrekeket hagyd békén.

Hát ez az. Gyerekeket oltani egy olyan vírus ellen, mely a gyerekeket alig érintti, és nem jelent rájuk nézve különösebb veszélyt, az gazemberség. Főleg olyan vakcinákkal, melyekről azt sem tudjuk, hogy mit fognak okozni több év múlva mellékhatásaikkal.

"Ja végül is csak terjeszti meg mutálja közben a vírust. "

Semmilyen megbízható tanulmány ere nincs. Mindez csak némely szakember feltételezése de semmiféle tudományos kutatás ebből a szempontból nem készült. De ha szerinted mégis ilyen kutatás volt és létezik, akkor kérlek linkeld be az onnan származó adatokat.

"Ha rád hallgatunk lesz majd szépszámmal, de akkor már eső után tegnapi időjárásjelentés lesz."

Rám nem kell hallgatni. De talán Hipokratészra már lehetne. Ő pedig azt vallja, hogy ne ártsunk. Egészséges gyerekekbe, kiknek arra egészségi szempontból semmi szükségük nincs, beadni egy olyan vakcinát, melynek hosszútávu hatásait nem ismerjük az ő szempontjából is gyalázatosság.

Ennek már milliárd verziója van mint a Keep Kalm and Carry On-nak.
Magyarul először a No Bajner No Party verziót hallottam.
A Norwich szurkolók kedvence pedig a No Pukki No Paty
https://hu.pinterest.com/pin/8..

"Nők már panaszkodnak hogy az oltások hatására megváltozott a ciklusuk! "

Hallottam már erről. Ha ez igaz (amit sajnos nem tudni), akkor az baj.

"ezt tudományosan igazolni talán csak 5-10 év múlva lehet. Ezért gondolom, hogy a gyerekeket ne."

Azért figyeld meg, mekkorát fordult a világ. Valaha, a felnőttek, harcban akár az életüket adták, hogy utódaik megmeneküljenek, hogy a fajnak, nemzetnek legyen jövője. Most pedig, hogy mencsünk néhány öreget, feláldozzuk egészséges fiataljainkat egy kíserleti vakcina miatt. Ilyen még a történelem során nem volt.

Bocs a helyesírási hibáért.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés